HER MÅ JEG SJEKKE TINDER OG HAPPN

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

Nå er jeg hjemme i Larvik <3 Jeg elsker det fordi det er så avslappende og koselig. Det er noen ting jeg alltid gjør hver gang jeg er hjemme. Det har blitt en slags rutine og jeg gjør ting jeg aldri gjør når jeg er i Oslo. 

Spiser brødskriver med gulost til frokost. Magen min tåler ikke brød så godt og derfor har jeg veldig sjeldent brød hjemme i Oslo. Derfor benytter jeg meg av anledningen til å fråtse i brødskiver og gulost de gangene jeg er i Larvik, haha. Jeg elsker brød, men jeg kan faktisk ikke spise det hver gang jeg har lyst. 

Kjører bil over alt. I Oslo så går jeg absolutt over alt. Det hender jeg tar kollektivt fra tid til annen når jeg må eller det blir for lange avstander, men det er sjeldent. I Larvik er det som om beina mine plutselig ikke fungerer lenger og jeg kjører bil til matbutikken som ligger 50 meter unna… Latskap!

Drikker Pepsi Max til alle måltider. Hehe, det er jo ikke veldig bra. Det er bare at fri tilgang på Pepsi Max er ekstremt fristende og når det alltid står en iskald flaske i kjøleskapet så blir det fort det i stede for vann. 

Trener masse. Det er superdigg fordi i Larvik ligger treningssenteret 20 meter unna og jeg kan se det fra stuevinduet. Det gjør at det er veldig enkelt å komme seg på trening enten klokken er åtte om morgenen eller ti om kvelden. Jeg er alltid veldig flink på treningsfronten når jeg er hjemme. 

Slapper av. Herregud, så godt det er å komme hjem og få slappet ordentlig av. I Oslo er det alltid noe jeg burde gjøre og fordi jeg har det i bakhodet klarer jeg aldri å slappe hundre prosent av. Hjemme hos pappa er det hvilepuls fra morgen til kveld og det er så deilig. 

Lever uten tidsperspektiv. Det er ingenting jeg må rekke og derfor har jeg ikke noe tidsperspektiv eller noe jeg må forholde meg til mens jeg er der. 

Er supersosial med vennene mine som bor i Oslo. Vi er så rare. I Oslo er det ikke så ofte alle samles, men med en gang vi kommer hjem og flere av oss er der så samles vi til alle døgnets tider. Det kan være fordi ingen av oss har noe vi skal gjøre og det ikke er så alt for mye spennende å finne på ellers, haha. 

Blir skikkelig nostalgisk. Jeg er et menneske som elsker minner og jeg er helt forferdelig når det kommer til å savne ting. Jeg savner alt og alle, haha. Når jeg er i Larvik kan jeg finne på å gå en tur og da er alt jeg møter på min vei såååå koselig fordi det minner meg om noe. Jeg pleier ofte å kjøre en tur og drar innom gården jeg bodde på da jeg var liten, kjører fordi barne- og ungdomsskolen min, jobben min og den videregående skolen jeg gikk på. Jeg kjører faktisk innom huset der venninnen min bodde før også fordi vi har så mange gode minner derfra, haha.

Sjekker Tinder og laster ned Happn. Haha, dette er så spesielt! Hver gang jeg skal hjem så laster jeg ned Happn og sjekker Tinder. Det er mest fordi jeg er nysgjerrig. Hvem er hjemme i Larvik nå? Har det kommet noen nye kjekkaser til byen? Er det noen som har blitt single siden sist? Så, ja.. Haha. 

GENSER NLY / SOLBRILLER BIKBOK / JAKKE MONKI (LIGNENDE HER)

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg