RETUSJERER JEG BILDENE MINE?

Det tikker stadig inn meldinger om hvordan jeg jobber med bloggen. Jeg har skrevet litt generelt tidligere, men nå tenkte jeg å dele åtte fakta jeg ikke har delt tidligere om hvordan jeg driver bloggen min.

💻Jeg retusjerer aldri bildene mine. Det vil si at jeg aldri redigerer hud, tenner eller øyne. Det eneste jeg endrer er farger, lysstyrke, skygger og alt sånt. Jeg endrer ikke utseendet mitt, så har jeg en synlig kvise er dere antakeligvis være så heldige at dere får se den.

💻 Som regel har jeg innleggene til dagen etter klare. Denne rutinen opparbeidet jeg meg da jeg jobbet 100% og det må fortsatt til de aller fleste dager hvor jeg skal jobbe. Jeg har ikke tid til å skrive innlegg når jeg skal bruke åtte timer av dagen på jobb, så da må det være klart på forhånd. De dagene jeg har fri prøver jeg å skrive så mye som mulig jeg kan bruke senere. Når det gjelder hverdagslige innlegg hvor jeg skriver at jeg sitter i sofaen nå så sitter jeg i sofaen nå. Det gjelder mer tips og slike innlegg.

💻 Bilder er alltid en mangelvare. Jeg går alltid tom for bilder fordi jeg ikke har fått tatt nye. Det er mitt største problem. Skrive kan jeg gjøre hvor som helst, nesten når som helst, men bilder tar tid og må planlegges litt. 

💻 Jeg elsker å svare på kommentarer. Jeg bruker nesten for mye tid på det. Når jeg burde gjøre andre ting titter jeg innom og hvis jeg ser at jeg har fått en ny kommentar svarer jeg på den med en gang. Det jeg faktisk burde gjøre med tanke på å få mest mulig ut av dagen er å sette av en tid, gjerne på kvelden hvor jeg går gjennom alt. Jeg prøver å gjøre det nå, men jeg svarer gjennom dagen hvis jeg har tid! Det er så koselig med tilbakemeldinger og engasjement fra dere!

💻 Det er på kvelden jeg er mest kreativ. Typisk nok i det jeg skal legge fra meg macen og hoppe til køys. Da skal plutselig inspirasjonen komme og det ender opp med at jeg tar med meg macen i sengen og skriver til øynene nesten sklir igjen av seg selv. 

💻 Selv om jeg er mest kreativ på kvelden pleier jeg å stå opp rundt halv åtte for å få gjort så mye som mulig av bloggjobb. Her gjør jeg alt fra å skrive nye innlegg, forbedre klare innlegg, svare på mail og kommentarer, redigere bilder, gjøre klar swipe ups til innleggene for dagen og bestemme hva jeg skal dele når.

💻 Hvis jeg får en bloggidé må jeg skrive den ned med en gang hvis ikke glemmer jeg den. Ofte begynner jeg å skrive på mobilen og noen ganger har jeg skrevet hele innlegg på notatene der fordi tankene bare strømmer på!

💻 Jeg klarer ikke å skrive med andre ved siden av eller bak meg. Det går bare ikke. Jeg føler at de ser på meg mens jeg skriver og ser hva jeg skriver noe som er skikkelig ubehagelig og gjør meg ukonsentrert. Jeg vil helst sitte et sted helt alene, men ha litt bråk rundt meg. Hvis det er dønn stille hører jeg meg selv tenke og det orker jeg ikke, haha. Da blir det bare kaos. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg