NÅ VIL JEG IKKE REISE HERFRA

Oslo stråler om dagen og det gjør det litt trist at jeg skal reise herfra i kveld. Jeg må innrømme at jeg virkelig hater denne byen på vinteren. Det er grått, vått, glatt og helt forferdelig å komme seg rundt om kring, men med en gang snøen begynner å smelte og solen titter frem blir det helt nydelig. Selv om jeg ikke er så begeistret for Oslo på vinterstid så elsker jeg byen om våren. Da er det rett og slett fantastisk å bo her.

Etter frisørtimen min i går møtte jeg bestevenninnen min. Vi hadde fri begge to og ville egentlig bare gjøre noe sammen. Det endte opp med flere timer ute i det nydelige været. Vi gikk ned til Tjuvholmen og spiste lunsj på Døgnvill. Ah, den burgeren er så digg. Jeg spiste en cheese & bacon burger med mangochutney på. Det skal jeg faktisk begynne å bestille hver eneste gang. Den chutneyen gjorde liksom det lille ekstra. 

Gode og mette vandret vi videre langs brygga og havnet til slutt i sentrum. Til og med Karl Johan er koselig når det er vår! Vanligvis misliker jeg den gata fordi den er stappfull og folk er så slitsomme, men akkurat i går var til og med den ganske så fin. Vi vindusshoppet og shoppet litt på ekte. Jeg skal vise dere hva jeg kjøpte senere, men jeg kan si at jeg ble skikkelig fornøyd og det var et innkjøp som virkelig var på tide.

Nå er det jobb som står for tur før jeg drar på påskeferie i kveld. Selv om en del av meg egentlig ikke vil reise fra Oslo nå så blir det veldig koselig å komme hjem en tur. Vi har masse planer og bare det å være sammen med venner og familie er en luksus i seg selv. 

Hva er deres planer for påsken? Del gjerne i kommentarfeltet <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg