RESLUTATET ETTER FEM TIMER I FRISØRSTOLEN

Annonse – behandlingen er sponset av Hendrix Hair

God morgen, verdens beste lesere! Jeg har gledet meg skikkelig til å vise dere resultatet av gårsdagens frisørbesøk, men jeg rakk ikke laste over og redigere bildene før sent i går kveld. Beklager ventetiden, men nå skal dere få se hva jeg valgte å gjøre.

Jeg var som alltid hos GuroHendrix Hair Sentrum. Hun er virkelig utrolig flink og alltid med på de crazy idéene mine samtidig som hun passer på at håret mitt faktisk tåler det vi skal gjøre. Jeg kan bli litt ivrig til tider og da jeg ville tilbake for å bleke etterveksten kun tre uker etter at vi helbleket håret mitt sist satt hun heldigvis ned foten, haha. Det er godt med en frisør man kan stole på som faktisk setter hårets “helse” først!

Som dere ser på bildene over var det virkelig på tide å gjøre noe. Etter å ha ventet tålmodig i ti uker (med en fresh up av fargen etter tre uker) var jeg klar for forandring. Det var utrolig mye forskjellig som fristet og da jeg bladde gjennom Pinterest og Weheartit i går fant jeg så utrolig mange kule hårfarger!

Det ble ikke lettere av at jeg kjørte avstemning på Instastory og dere faktisk likte mange av fargene, haha. Jeg var innom regnbuefarget, pastellilla, babyblått og gråblått før jeg bestemte meg. Det endte faktisk opp med at jeg valgte en av de med færrest stemmer, men for meg var det den fargen som føltes mest riktig.

Resultatet av fem timer i frisørstolen kan dere se under her! Guro startet med å legge masse tynne foliestriper i etterveksten min før hun tok i en rens i vasken for å fjerne det siste som var igjen av rosa farger. Deretter brukte hun en toner i vasken for å fjerne de varme fargene som dukket opp og avsluttet med en stuss av tuppene. Resultatet ble så bra og jeg er skikkelig fornøyd!

Jeg synes det ble en helt perfekt blondfarge! Det er fortsatt litt varmt noen steder, men det vil forsvinne med litt bruk av lillasjampo hjemme. Det er både rart og deilig å være blond igjen. På en måte føler jeg at det er litt kjedelig samtidig som det er veldig deilig. 

Selv om jeg gikk for blondt hår nå har jeg på ingen måte lagt fra meg idéen om andre kreative farger på håret! Jeg har skikkelig lyst til å prøve både regnbuefarget (riktignok i en veldig kort periode), gråblått og babyblått. Guro og jeg har allerede en liten plan i tankene, så jeg får se hva jeg ender opp med neste gang jeg er der, haha. Det er så gøy å kunne eksperimentere litt!

Dere kan bestille time hos Guro ved å ringe salongen på 22420200. Hun er superflink!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg