FEST OG KLAMYDIA TIL FJELLS

Reklame | Sponset skidress fra Snowroller

Påsken er for mange i gang allerede, men for resten av oss starter den ikke før senere i uka. Jeg for min del skal hjem og ha en rolig Larvikspåske, men mange av mine venner og bekjente pakker med seg skidress, ullundertøy og et par liter med alkohol før de setter kursen for fjellet.

Hemsedal, Trysil og Åre er ganske poppis når det kommer til å feire påsken ved å feste fire dager i strekk og synge med til “Pinne for landet” på afterski. Det høres moro ut det altså. En dag i bakken, en treliter i sekken og en Jäger i lomma. Sol, snø, god stemning og masse sex. 

En festkultur som kun kan sammenlignes med bargata i Rhodos eller Magaluf inntar påskefjellet veldig snart, men dessverre kommer mange uforberedt. Joda, de har pakket med seg alkohol og intimservietter, men noe mangler. Klarer dere å gjette hva?

I hyttelandsbyer, på afterski, på nach, på toalettet i bakken og egentlig over alt så har festglade mennesker sex på påsketur. Bare det at det har blitt helt normalt å spørre hvor mange venninnen eller kompisen din lå med på hytteturen sier vel sitt.

“Det ble fire i år”. Brukte du kondom da? “Haha, nei jeg går på p-piller”. Det er supert at du bruker prevensjon så du slipper å få et uønsket barn, men p-piller gjør dessverre ikke at du slipper klamydiakuren når du kommer hjem, eller i verste fall blemmer og sår i underlivet for resten av ditt liv. 

I 2016 ble det diagnotisert 26 108 tilfeller av klamydia i Norge basert på tall fra FHI. Samme år ble det også meldt om 1096 gonorétilfeller i Norge. Det er en økning på over 250 tilfeller kun på ett år. Disse tallene er basert på de som har testet seg og med det tenker jeg vi trenger å ha i bakhodet at en god del lar være å teste seg. I tillegg til klamydia og gonoré har vi sykdommer som herpes og mykoplasma som også kan forhindres ved kondombruk

Jeg tenkte det var kjekt med en liten påminnelse til alle som har tenkt seg på partytur i påsken. Husk kondom! Kjør innom en bensinstasjon på veien om du ikke allerede har noe liggende, legg et par i skidressen og noen fler i bh-en så er du sikra. Og hvis fyren du skal ligge med av en eller annen idiotisk grunn nekter å bruker kondom så klem sammen beina og kom deg avgårde. Det er ikke verdt det!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

36 kommentarer
  1. Hvorfor huske alt dette om en har en fast pratner! Og den eneste du trenger å minne dette her på, er deg selv, vi andre klarer å passe på oss selv! Du kommer med så mye rart innimellom! Også klarer du igjen å vinkle ting mot oss mannfolk, helt på slutten av innlegget ditt… Det er faktisk like mye deres ansvar også å huske den lævla pilla og ikke minst kondomer til oss gutta! Hvis du reiser på tur og du vet det kan skje at en havner i senga med en, så er det like lurt av dere kvinnfolk som oss mannfolk, at ett par pakker kondomer havner i koferten! For det er ikke sikkert den du har sex med har tatt med kondomer, men det har du…

  2. Anonym: Dette gjelder jo selvfølgelig ikke mennesker med fast partner, men jeg regnet ikke med at det var nødvendig å presisere med tanke på hva jeg faktisk skriver i innlegget. Dette gjelder selvfølgelig single mennesker som skal kose seg med sex i påsken, noe som er superkos, men det er viktig å huske beskyttelse 🙂 Selvfølgelig er det like mye begge kjønns ansvar, men unnskyld meg – det er ikke mer vårt ansvar å huske å ta en pille enn menns ansvar å bruke kondom med mindre de vil bli far! Det er ikke alle kvinner som går på prevensjon fast og det er faktisk ikke noe mer vårt ansvar enn vårt om en av de to som gjennomfører samleiet vil unngå barn er det faktisk det menneskets ansvar! Og hvordan kan du ha det til at jeg vrir det slik at dere er noe verre enn oss? Sist jeg sjekket bruker ikke de fleste menn bh, men jeg ber folk kjøpe kondomer og putte i bhen såå hva tror du jeg vil frem til da? “legg et par i skidressen og noen fler i bh-en så er du sikra. Og hvis fyren du skal ligge med av en eller annen idiotisk grunn nekter å bruker kondom så klem sammen beina og kom deg avgårde. Det er ikke verdt det!”. Det siste der gjelder begge veier. Slutt å vær så forbanna hårsår og ta alt som krenk bare fordi du er mann.

  3. Usikre, umoralske folk som må ligge med mange for å være kul ovenfor kompiser fortjener de sykdommene de måtte pådra seg. Æsj.

  4. Folk som har sex med mange over kort tid hygger seg ikke. Det må være fullstendig overfladiske mennesker blottet for selvrespekt. De kommer aldri til å forstå hvor stor skatt sex er.
   Ingen bra mann vil ha en dame som ligger med mange «for å kose seg» heller ikke omvendt. Ingen bra dame vil ha en mann som ligger med allt.

  5. Flott skrevet om et svært aktuelt & viktig tema! -Og i forbindelse med de beste innleggene, skal det sef dukke opp en kommentar som irriterer meg. -Denne gang den aller første.. Dersom du overhodet ikke hverken føler behov for el ønsker denne påminnelsen, og syntes temaet er smakløst, tåpelig, og ‘whatever’, er det jo åpenbart at svært mange virkelig har behov for å ta til seg det Andrea sier her! -Hun gikk faktisk jævlig pent frem, spør du meg, for visst har klamydiaen sine ‘sider’, men det er alikevel ingenting i forhold til hepatitt C! Med max uflaks kan en oxo ende opp med hiv, men faren for Hepatitt C -smitte er langt større, samt at dette er oxo en dødlig sykdom (cellegift er eneste mulighet for å bli kvitt det).
   – Videre er det nå en gang sånn at de færreste av oss (om noen) er interessert i alt som legges ut av de bloggere en følger! Når så skjer, kan jeg tipse om noe som har funket perfekt for meg; Om det ikke fremgår allerede i overskriften, skal det neppe mer en max(!) 2 setninger til for å skjønne hva innlegget dreier seg om, -at det ikke er min greie, og dermed bare å gå videre i livet, og surfe videre på nettet. Andre, derimot, er av en annen mening. Å klage på det en selv ikke foretrekker, er både barnslig selvsentrert patetisk og ufin oppførsel ovenfor bloggeren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg