JEG GA BORT KLÆRNE MINE

God morgen! Det passer kanskje bedre å si god formiddag eller noe sånt, men det er søndag og da fungerer morgen litt lenger enn vanlig. Jeg ligger enda i sengen og det er så digg. Jeg har et stort vindu på soverommet som sengen ligger inntil og det er så deilig å få inn masse sollys mens jeg bare ligger her og gjør ingenting. Ah, som jeg elsker søndager.

Haha, herregud. Jeg sa til Sofie “la oss ta et selfie sammen”. Dette var hennes posering da. 

Jeg var vel ikke så mye bedre da jeg ba henne ta bilder av meg mens jeg poserte med kveldens snacks. Jeg ble så lei av å smile til en skål med potetgull at jeg begynte å spise av den i stede. Da fikk vi dette blinkskuddet. Nydelig, eller hva sier dere?

Jeg hadde vært ute og handlet inn masse snacks fordi vi skulle ha byttekveld med jentegjengen min! Et veldig godt initiativ om jeg får si det selv med tanke på at det var min idé, haha.

For dere som ikke vet hva en byttekveld er så skal jeg forklare det for dere. Alle gjør det sikkert litt forskjellig, men vi  jentene ryddet i klesskapet vårt og sorterte ut klær vi ikke lenger bruker, klær vi er lei av eller klær vi ikke lenger passer. Alt havnet i en bag eller pose og ble tatt med til meg i går kveld. Jeg hadde faktisk klart å fylle to hele søppelsekker med klær og sko. Det er helt sykt… Nå har jeg vært streng, men allikevel. Det er mye klær som ikke blir brukt.

Det var egentlig det som ga meg idéen. Det var så mye fint i de søppelsekkene som jeg vet at noen av de andre jentene ville like, så hvorfor ikke la de se gjennom før jeg eventuelt gir resten til UFF eller Fretex.

Vi var 7 jenter og med tanke på at vi hadde med rundt tre-fire søppelsekker alt i alt ble kvelden ganske suksessfull da vi til slutt samlet opp det ingen ville ha og fikk plass i én sekk! Den skal jeg dra og levere senere i dag så noen andre kan få bruk for det. Det er masse gode klær der, men vi har kanskje endret litt stil eller rett og slett gått lei. Allikevel vil noen andre garantert få bruk for og bli glad for å få de plaggene som ligger igjen der. 

Midt i byttingen klarte vi å kose oss med både vin, sjokolade, frukt og potetgull. Det var en fantastisk vellykket kveld og vi fikk samlet nesten alle jentene, noe som er sjelden kost om dagen. Vi tok oss faktisk en liten tur ut og tok en øl (!!!) og litt mat. Ja, jeg drakk en øl. Er superstolt. Jeg har et prosjekt hvor jeg skal prøve å lære meg å drikke øl og jeg klarte nesten å fullføre et helt glass i går, haha. Fremskritt. 

Det ble med den ene. Jeg var ikke i festhumør og med tanke på at formen har vært så dårlig i det siste tør jeg ikke risikere å bli enda dårligere. Alkohol er ikke akkurat bra for kroppen…

Denne lille haugen ble liggende hos meg. Jeg er superfornøyd med alt sammen. Det ble faktisk to bukser, tre bluser, en genser og en t-skjortekjole på meg. Så mye bedre enn å bruke penger på enda mer klær som jeg faktisk har nok av for øyeblikket. 

Jeg anbefaler dere å prøve dette! Det er kjempekoselig og skikkelig morsomt. Ta en sjau i klesskapet og inviter jentegjengen på byttekveld!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg