SERIETIPS: THE BOLD TYPE

Denne serien har jeg lengtet etter uten å vite det! Da jeg startet på den første episoden ble jeg hektet med en gang. Ved første blikk kan det se ut som en typisk chick flick i serieform og det kan være at det også er det på en måte, men vet dere hva? Det spiller ingen rolle! I tillegg til å være chick flick tar den opp utrolig mange viktige temaer som seksuelle overgrep, misbruk av makt og likestilling.

Serien er lagt til New York og handler om Jane, Kat og Sutton. Tre unge jenter med forskjellig utgangspunkt som prøver å skape en karriere i kvinnemagasinet Scarlet. Jane har akkurat blitt forfremmet til skribent, mens Kat er sjef for sosiale medier i magasinet og Sutton er en assistent som jobber for å komme seg opp og frem. Vi følger hverdagen deres i magasinet og alt som foregår rundt med vennskap, kjærlighet, økonomi og livet generelt. 

Jeg kjente at jeg fikk skikkelig motivasjon av denne serien! Motivasjon til å gjøre en innsats, følge drømmer og stå på for å oppnå målene mine. En ganske feel good serie som jeg tror treffer kvinner på min alder spesielt godt da vi kan kjenne oss igjen i mye av det som skjer. 


Alle bilder er skjempdump fra NRKTV

Serien blir ikke noe mindre spennende av at handlingen foregår i New York og alle skuespillerne er fantastisk flotte, morsomme og har en helt utrolig kul garderobe. Hvis du trenger litt inspirasjon anbefaler jeg absolutt å se denne. 

Du finner The Bold Type på NRKTV hvor du kan se den helt gratis!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg