OPPSKRIFT: VERDENS BESTE BANANPANNEKAKER

Dere som følger meg på Instagram og Snapchat (andreasveinsdot) har nok fått med dere min nye craving, nemlig bananpannekaker. Jeg var på besøk hos en venninne for en måneds tid siden og ble servert dette. Siden den gang har jeg vært helt avhengig disse luftige, sunne og supergode pannekakene som passer perfekt til både frokost og lunsj. 

DU TRENGER:

🥞Havregryn
🥞 Melk
🥞 Egg
🥞 En moden banan
🥞Cottage Cheese
🥞Kanel og kardemomme
🥞Topping 

1. Mos bananen godt i en bolle ved å bruke en gaffel.

2. Tilsett havregryn. Jeg bruker øyemål, så det er litt vanskelig å gi dere en eksakt mengde her, men det kommer også litt an på hvor mange pannekaker du ønsker. Ta en del, så ser du an underveis om du trenger mer. 

3. Ha i et egg og en eggehvite, en spiseskje Cottage Cheese, kanel, kardemomme og litt melk for å gjøre blandingen mindre tykk i konsistensen. 

4. Visp alt godt sammen og ha små mengder av gangen i en varm stekepanne. Form små pannekaker som du steker til de er gylne på hver side.

Oppskriften gir meg cirka fem små, luftige og kjempegode pannekaker. Spis de gjerne med en god topping. Min favoritt er eplesyltetøy uten tilsatt sukker med litt kanel på toppen, men det er også veldig godt med friske bær, blåbærsyltetøy eller Nugatti!

Dette er en kjempegod og næringsrik frokost eller lunsj som passer alle dager i uken. Det tar heller ikke lang tid å lage pannekakene. Stå opp ti minutter tidligere enn vanlig så har du god tid til å lage en ny og deilig frokost!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg