ET ETTERLENGTET BESØK

I dag fikk jeg et veldig etterlengtet besøk av familien! Pappa og stemoren min skulle en tur til Oslo og dro ekstra tidlig for å kunne tilbringe litt tid med meg. Det var så koselig å se dem igjen. Det er ikke så alt for lenge siden jeg var hjemme, men de har faktisk ikke vært på besøk her siden sommeren i fjor tror jeg, så det var virkelig på tide. 

Vi dro ut for å spise lunsj og havnet på Café Sara i Torggata. Det er ikke så alt for langt hjemmefra, noe som passet godt da vi ikke hadde alt for god tid. Det er skikkelig hyggelig stemning der med god mat og store porsjoner! Nam, nam.

Utrolig hyggelig personale også. Vi endte faktisk opp med et lite familiebilde takket være en hyggelig servitør som havnet mitt i bloggshooten min, haha. Han tilbød seg å ta et bilde av alle tre og det tror jeg ikke vi har så mange av fra før. 

Åh, jeg fikk forresten en utrolig god nyhet tidligere i dag! Jeg er skikkelig gira på dette og gleder meg så mye til å avsløre det, men jeg må vente noen dager til. Sofie og jeg skal i et møte på fredag for å avtale alt av detaljer, men etter det tror jeg vi kan dele nyheten. Det blir så utrolig gøy. Jeg holdt på å hoppe i taket da vi fikk beskjeden tidligere i dag og nå gleder jeg meg nesten like mye til å fortelle dere hva det er!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg