SIST GANG JEG GRÅT

Tid for å bli enda bedre kjent! Dette innlegget er hentet fra Lene sin blogg. Jeg synes det var ganske morsomt, så da kjører vi på her også. 

Personen du snakket på telefonen med? Lillesøsteren min. Hun ringte meg fordi hun ventet på bussen. Det er sånn vi gjør da. Når vi kjeder oss så catcher vi opp, haha. 

Latterkrampe? Hahah, ååå nå måtte jeg nesten le litt. I går kveld satt Sofie på sesongen vår fra Paradise. Vi har begge litt kjærlighetssorg fordi ting var så annerledes på denne tiden i fjor og vi savner det så utrolig mye. Vel, til poenget. Vi havnet på den episoden i uke to hvor vi jentene måtte gi et kyss til den vi ønsket skulle forlate hotellet. Jeg vet ikke om dere husker det, men herregud som vi gråt! Det var ganske fælt der og da, men nå lå jeg nesten og vred meg som følge av latterkrampen. Herregud, så dramatiske. 

Opptur? Wiii, jeg har hatt masse lesere den siste tiden! Det er moro. 

Moteopplevelse? Hva er en moteopplevelse? Sånn seriøst liksom.

Nedtur? Jeg våknet opp med hovne øyne og begynner å lure på om jeg ikke er syk, men veldig allergisk… Not good.

Ble Starstrucked? Hm… Åh, jo haha. Det var da en fotballspiller jeg elsket da jeg var yngre hadde sett Instastorien min hehe. Da ble jeg sykt starstrucked. 

Klesinnkjøp? Jeg gjorde noe man aldri bør gjøre. Gikk innom Zara for å kikke. Som om det skjer. Jeg fant plutselig en liten avdeling hvor det fortsatt var salg og endte opp med en oversized ullgenser, en hvit basic t-skjorte og en lys topp for bare 120 kroner!! Sånn sett bra, men jeg trengte jo egentlig ikke noe av det. 

Gråt? Nå må jeg tenker her.. Åh, jo. Det var da jeg gikk angst

Dans? Wow, så mange vanskelige spørsmål. Sist jeg danset må ha vært i jula da jeg var ute haha.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag? Sjekket om jeg hadde med jobbnøklene. Litt kjedelig å glemme de hjemme liksom.

Karaokeopptreden? Nei, altså det skjer hver eneste dag i dusjen det. Sofie begynner å bli litt lei av at jeg setter på kjempehøy musikk og i tillegg synger høyt nok til å overdøve dette hver gang jeg skal dusje, men hun får holde ut. Det er så kjedelig å dusje så da synger jeg, hihi. 

Skjønnhets-produktet du kjøpte? Tels tannkrem?

Bildet du lika på instagram, og hvorfor? Inn for å sjekke historikken… 

Dette, bare fordi det var skikkelig kult!

Googlesøk? Utrolig lite spennende. Dere håpet vel på noe juicy stuff her nå, men mitt siste Googlesøk var “Canon Eos d50”, altså kameraet mitt.

Filmen du så? Picture Perfect som stod på tven en eller annen dag.

Låta du hørte på? Ed Sheeran – Photograph 

Reise? Kaunas

Skuffelse? Da jeg så fakturagrunnlaget på den forrige lønningen min… KRISE.

Drinken du bestilte i baren? Det var ikke til meg. Jeg er ikke så fan av drinker, men da jeg var ut med Anja kjøpte vi hver vår runde og derfor var den siste drinken jeg bestilte en eller annen Gin Tonic-drink. 

SMS-en du har mottatt? Det er fra PT-en min som svarer på at jeg har blitt syk (nok en gang) og ikke fått trent ordentlig denne uken. Wopsi. 

Boka du leste? Nå blir jeg flau over meg selv. Sist jeg fullførte en bok var faktisk for rundt et år siden, haha. Jeg har startet på noen, men de var ikke så spennende. Det blir vel “To søstre”. 

SMS du sendte? Det var printscreen av en hentemelding som jeg sendte til Sofie i tilfelle jeg skulle gå tom for strøm. Lite juicy her i dag altså. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg