DRITTLEI AV DETTE

Nå som vi går mot slutten av februar regner jeg med det er flere enn meg som begynner å bli utrolig lei. Denne vinteren har vært så ufattelig lang, muligens fordi jeg slapp to av månedene i fjor, haha.

Jeg er på ingen måte et vintermenneske så nå gleder jeg meg masse til våren kommer. Det er en del ting som er bedre resten av året enn om vinteren og nå har jeg ramset opp alle de forferdelige tingene jeg gleder meg til å ikke måtte tenker over om en måneds tid. 

Stappfulle treningssentre. Jeg orker ikke!!! Kan alle nyttårsforsett-mosjonister slutte snart? Jeg vet at jeg bør være sånn “woho, kjør på med den nye livsstilen din, dette klarer du”, men vi vet alle at de aller fleste nyttårsforsett-mosjonistene gir seg snart uansett og da kan de like så godt gjøre det nå. I need my space, folkens. 

Tørr hud. Uansett hvor mange liter med Body Lotion for dry to superdry skin jeg smører på er leggene knusktørre hver eneste dag gjennom hele vinteren. Hender og lepper er minst like ill! 

Man ser ikke menneskene man møter. På sommeren går alle rundt i lette klær og smiler, mens på vinteren går vi alle rundt som sumobrytere med fire lag ullgenser og store dunjakker. Det er umulig å se hvem man møter på veien! 

Iskaldt rom. Vanligvis har jeg aldri på varmeovnen på rommet, men det er noe med det å finne rett temperatur når gradestokken begynner å synke. Problemet er bare at temperaturen skifter hver eneste dag! En natt kan jeg våkne og være iskald og kave rundt i mørket for å finne en varm genser jeg kan sove i, mens natten etter er jeg dehydrert og kokende varm. Håpløst!

Å dra ut frister aldri. Å feste på sommeren er så koselig! Man starter med litt vin på en koselig uteserverig og før man vet ordet av det går man langs Karl Johan i sommerkjole og solbriller mens man synger All by yourself høyt for alle som vil høre på etter å ha inntatt et par glass cava for mye i løpet av sommerkvelden (ja, dette har skjedd). Nå frister det ikke å gå ut døra, og i hvert fall ikke å risikere å fryse ihjel i timeslange køer utenfor utesteder. Nope, fester ikke på vinteren lenger. 

Livsfarlige veier. Jeg vet ikke hvordan det er i resten av landet, men fy faen (unnskyld uttrykket) Oslo er livsfarlig! Jeg er seriøst så forbanna på Oslo kommune. Nå har jeg måttet kjempe en kamp mot isglatte gangfelt, veier og fotgjengerfelt helt siden den første snøen la seg for flere måneder siden. ER DET SÅ FORBANNA VANSKELIG Å STRØ??? Jeg klikker. 

Bleik. Altså jeg er så bleik nå at jeg nesten ser blå ut. Skjønner dere? Det er så krise, haha. Som jeg lengter etter sol, sommer og litt gylden farge på kroppen! Jeg føler meg så mye bedre med en naturlig sommerglød enn å blekne fra den tredje foundationen i løpet av et halvt års tid.

Telefonen dør. Det går jo faktisk ikke an å bruke telefonen ute når gradestokken kryper mot null. Min dør i alle fall i det jeg åpner Snapchat. Det er helt totalt krise! Jeg går jo rundt halve Oslo og da trenger jeg musikk og underholdning på veien. Dette er nok det aller mest irriterende etter Oslo kommune. 

Fastfood blir kald. Det nytter ikke å bestille pizza med henting akkurat. Da blir den kald i det man setter føttene utenfor pizza-sjappa. Nope, på vinteren må vi nesten betale hundre kroner ekstra for hjemlevering, dere. 

Det er så hardt å stå opp. Når vi er inne i den mørkeste tiden er det helt forferdelig hardt å stå opp! Ikke bare er det kaldt, men det er svart ute. Jeg merker hvor mye lettere det er så stå opp allerede nå fordi det er ganske mye lysere enn hva det var for kort tid siden. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

16 kommentarer

Siste innlegg