SØNDAGSTUR OG KAFFEKOS

ANNONSE – annonselenker Nelly, BikBok, Bubbleroom

God morgen! Endelig er det mandag. Hver mandag betyr at det er en ny uke, noe som igjen betyr at vi kommer ett steg nærmere våren. Selv om det er iskaldt ute (og visstnok skal bli enda kaldere) er det i alle fall lysere og det hjelper masse på humøret. Sol gjør meg faktisk lykkelig. 

LIGNENDE GENSER HER / LIGNENDE JAKKE HER / VESKE EBAY / BUKSE HER / SOLBRILLER MANILLUSION

I går hadde jeg en kjempefin søndag. Etter å ha sløvet på sofaen og gitt meg selv masse medlidenhet fordi jeg nok en gang har blitt forkjøla kom jeg meg ut. Marte ringte meg og fikk meg opp og av sofaen for å bli med på tur. Det er faktisk noe jeg gjorde masse før, men det siste halvåret har det ikke blitt like mye som før uten at jeg egentlig vet hvorfor. 

Vi møttes hos henne på Bislett og gikk videre til Frogner. Det er så vakkert der! Så utrolig mange fine bygninger (jeg elsker bygninger) uansett hvor man ser. Love it. Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å vandre rundt i kulda. Da vi kom frem måtte vi slå oss ned på Kaffebrenneriet for å få litt varme (og sukker) i kroppen. Der ble vi sittende og skravle ganske så lenge før vi til slutt tok de tunge stegene ut fra varmen og tilbake til kulda.

Nå skal jeg komme i gang med dagen. Det er like før februar er over og det betyr at regnskapet må ordnes, så det er planen for morgenen. Jeg skal riktignok gjøre det med kaffe og God Morgen Norge så det skal gå helt fint.

Haha, husker dere da jeg hatet regnskap? Vel, nå går det ganske så greit og det er jeg rett og slett ordentlig stolt av. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg