UKENS SPØRSMÅL / FILLERS, JODEL, BOSITUASJON ++

ANNONSE – inneholder annonselenker til Nelly og BikBok


(annonselenker) BUKSE HER / LIGNENDE JAKKE HER / LIGNENDE T-SKJORTE HER

Er det ikke stress å bo med et kjærestepar?

Nei altså Morten bor jo egentlig ikke her. Han bare er her veldig mye. Når det er sagt så er nok ikke Morten og Sofie det verste kjæresteparet å bo sammen med. De er veldig chill og er ikke oppå hverandre 24/7 noe som fort kan bli litt ukomfortabelt. 

Røyter Celine mye? Jeg har lyst på hund, men vil helst ha en som ikke røyter så mye. Hvordan er rutinene når det gjelder turer så hun får gjort ifra seg? Må hun luftes ofte?

Ja, hun røyter faktisk helt utrolig mye. Det er hundehår overalt om vi ikke støvsuger så da ville jeg unngått en Celine. Hun må luftes en del ganger om dagen. Når jeg passer henne lufter jeg henne tidlig på morgenen før jeg drar på trening eller jobb. Hvis jeg skal på jobb går vi en lengre tur, men hvis jeg skal på trening blir det en liten tissetur før jeg lufter henne igjen før jeg drar på jobb. Så er det rett ut igjen når jeg kommer hjem fra jobb og et par turer til etter det. 

Hvor har du kjøpt den genseren? Den var veldig fin 🙂

Tusen takk. Den er fra Nelly og er faktisk på 50% nå! Fåes kjøpt (annonselenke) HER.

Skal du på date med Johannes Klæbo eller Petter Northug siden sofie la ut det på instagram?

Haha, I wish. Neida, det er bare Sofie som tuller litt as always. 

Hund eller katt?

Seriøst, kan ikke velge. Skal ha begge deler. 

Hvor mye sjokolade spiser du i løpet av en uke?

Det er litt varierende. Jeg kjøper kanskje smågodt for mellom 15 og 30 kroner to (maks tre, hehe) ganger i uka og det er 99% sjokolade.

Hvilket år har vært ditt verste og hvorfor?

Hm… Året jeg flyttet til Oslo. Det skulle bli en ny start og jeg hadde kanskje litt høye forventninger. Alt gikk liksom til helvete. Kollektivet fungerte ikke, studiet jeg startet på fungerte ikke, jeg levde på sparekontoen og stipendet mens jeg lette etter en jobb (noe som er vanskeligere enn hva man skulle tro), hadde nok å slite med personlig og hadde det ikke så bra. Heldigvis snudde mye da jeg begynte å jobbe med verdens beste jenter på den gamle jobben min!

Kan du legge ut før du fikk fillers, når du har det og etter at du fjerna det?

Det beste bildet jeg finner fra før jeg tok restylane som ikke er i elendig kvalitet og med førti filters er dette som er fra ungdomsskolen tror jeg. Kanskje starten på videregående, er litt usikker.

Dette bildet er like etter at jeg tok restylane i 2015. Her er de ganske hovne, men allikevel… Ikke veldig pent spør du meg. De var mye finere før!

Så har vi ett fra nå etter at jeg fjernet siste rest av fillers og klumper som kom i etterkant. Aner ikke hva som skjer med brynet mitt, haha, men da ser dere i alle fall hvordan de ser ut nå. 

Hvilken vgs gikk du på og hvilken linje tok du?

Jeg gikk på Thor Heyerdahl videregående skole, så fin og så koselig! Jeg gikk SSØ, språk samfunnsfag og økonomi med medie- og informasjonskunnskap, sosiologi og foto som valgfag.  

Hvor mange ganger i uka trener du?

Det varierer veldig. Jeg har som mål å trene fem ganger, men noen ganger blir det kanskje bare to og andre ganger blir det plutselig seks.

Hva synes du om det som blir skrevet om deg på Jodel?

Du, for å være ærlig så vil jeg ikke vite det, haha. Jeg har ikke Jodel og det har jeg ikke hatt siden rundt den tiden Paradise sluttet å gå på tv. Jeg forstår ikke hvordan den appen enda får være oppe og hvordan det fortsatt er mulig å skrive så mye dritt om andre på et sted som liksom skal være moderert. Nei, Jodel har blitt forvandlet fra en morsom app til en mobbeapp og det har jeg null interesse av å støtte.

Er du sjalu på de nye PH deltakerne?

Neei, jeg vet ikke helt om jeg skjønner hva du mener? Men nei. 

Det er helt tydelig at du begynner å bli lei av å bo så mange i leiligheten deres ut i fra hva du legger ut på Snapchat. Hvorfor ber du ikke Morten og Sofie være hos han i stede jeg hadde aldri holdt ut!

Haha, ja jeg er jo litt lei av a det konstant er fullt hus det har jeg jo skrevet her på bloggen også. Altså jeg holder jo ut, men det er ikke helt ideelt. Samtidig kan jeg ikke kaste ut min egen roomie, men vi har vel blitt enige om at nok er nok nå. 

Hvor mange sexleketøy har du?

Seriøst? Jeg måtte bare ta med dette spørsmålet fordi jeg kan ikke forstå hvorfor dere finner dette interessant. Spør dere random mennesker om dette liksom?

Hvor er sminkebordet ditt fra? Skikkelig fint!

Åå, tusen takk! Det er fra IKEA <3

Hvorfor er du på leilighetsjakt?

Fordi jeg leter etter ny leilighet. Haha, neida eller jo, men jeg vil ikke si noe mer før ting er 100% sikkert. Det er rett og slett fordi jeg hater å avsløre morsomme ting (som LA-turen) for så å måtte si at det er avlyst. Ingenting er bestemt enda, men jeg informerer dere om ting går i boks!

Hvilket realityprogram vil du helt vært med på utenom PH?

Definitivt Farmen! Da jeg var yngre så jeg på det hele tiden, elsket det. Nå ser jeg litt innimellom, men synes fortsatt det er veldig moro. 

Hvorfor filmer du at Sofie kjøper graviditetstest er dere så desperate etter oppmerksomhet?

Hæ? Haha, altså er det en big deal? Folk kjøper graviditetstester hele tiden og sjekker seg om de får de minste symptomene. Til og med jeg som ikke har hatt sex på evigheter kan fort tro jeg er gravid bare fordi jeg er så redd for å bli det. Jeg tenkte ikke noe særlig over at jeg la ut det annet enn “haha, jaja sånn kan det gå” liksom. Det var ikke ment som et desperat forsøk på oppmerksomhet og for å være ærlig trodde jeg ikke det var noe å lage en greie om. Har dere aldri vært med en venninne for å kjøpe en graviditetstest? Hos oss skjer det stadig og det filmes stadig. Not a big deal. 

Hvorfor er aldri Kevin på besøk hos dere lenger? Skjedde det noe mellom dere?

Han er opptatt med sitt, sine og jobb på Stord om dagen. Sofie prøver iherdig å få han på besøk snart, så kanskje han kommer om ikke så alt for lenge. Vi får håpe det <3 Det har ikke skjedd noe dramatisk her, neo hvis det var det du mente. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

17 kommentarer

Siste innlegg