PIANO PIANO

Nå må vi snakke om gårsdagens lunsj. Den var så ufattelig god og både Martine og jeg spiste til vi fikk vondt i magen (ikke så bra, men hello nam).

Vi undersøkte en del før vi kom hit, rett og slett fordi jeg elsker å vite litt hva jeg drar til. Da vi kikket på spisesteder dukket restauranten Piano Piano opp og da vi kom frem viste det seg at den lå tre minutter fra hotellet vårt! Helt perfekt for to sultne jenter etter en lang flytur. 

For det første er lokalet helt utrolig kult! Jeg fikk en skikkelig good vibe i det jeg gikk inn døren der. Det er mye treverk, mur, og glass, men til gjengjeld er det store lyse vinduer. De har dekorert med masse gamle bøker, noe jeg synes er skikkelig kult. 

Det er en italiensk restaurant så du finner alltid noe du kjenner igjen på menyen. Vi satt og kikket i en evighet fordi det var så alt for mye som fristet. Det endte med at vi bestilte to forskjellige forretter som vi delte, en hovedrett hver og dessert – til lunsj altså. Jeg var mett i en evighet etterpå, men det var virkelig verdt det.

Mmmm, Cola Zero på glassflaske

Til forrett bestilte vi potetchips og bruschetta med forskjellige grønnsaker. Til sammen kostet begge forrettene under 100 kroner, noe jeg synes er ganske rimelig hvis vi sammenligner med å spise ute på et lignende sted i Oslo. Mmmm, det var så godt! 

Hovedrettene lå på mellom 50 og 150 kroner. Jeg bestilte meg selvfølgelig pizza. Eller selvfølgelig og selvfølgelig, men ja joda. Haha. Den var i hvert fall kjempegodt. Tynn italiensk bunn og salami! Martine var i det sunnere hjørnet og gikk for stekt laks som så helt insane godt ut, men jeg angrer ikke akkurat på pizzaen hehe. 

En lunsj som ligner mer på en middag, men det er lov på ferie. Hvis dere skal til Kaunas anbefaler jeg virkelig dette stedet. Det er utrolig koselig stemning der, god plass, rimelig, hyggelig personale og helt sykt digg mat. Mer kan man vel ikke be om? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg