PÅ TIDE Å UTFORSKE

God morgen! Vi har altså fått en så fin start på ferien vår. Etter litt trøbbel på flyplassen har det bare gått oppover siden vi kom frem til Kaunas. For en koselig liten by! Vi rakk ikke se så alt for mye i går. Begge var ganske slitne etter lite søvn og mye reising så vi gleder oss virkelig til å utforske mer i dag. 

 

Klokken 11 lokal tid (vi er en time foran dere) skal vi på sightseeng med guide. Det blir veldig spennende! Han vet jo om mye vi ikke klarer å finne frem til selv, så det ser jeg virkelig frem til. Da får vi nok høre litt mer om historien til byen også, noe jeg alltid finner interessant. Jeg elsker å lære om stedene jeg besøker, både historie og kultur så dette passer meg perfekt. 

For å være ærlig husker jeg ikke alt vi skal innom, men det blir en liten rundtur som skal vare i et par timer. Vi både vlogger og tar bilder, så dere skal få med dere absolutt alt. Jeg merker at det å være på et nytt sted gir meg skikkelig motivasjon til bloggen. Bare det å ta bilder på nye steder, spise annen mat, møte helt nye mennesker og ja, alt sammen gjør meg skikkelig inspirert! 

Det finnes ikke en t-skjorte i verden som passer meg bedre enn denne, haha. Jeg fikk den faktisk i julegave av bestevenninnen min. Hun bare “jeg så noe i dag som jeg MÅTTE kjøpe fordi jeg tenkte på deg med en gang”. Jeg var så nysgjerrig, så da jeg åpnet pakken på julaften lo jeg høyt. Dette er jo meg!


Fuskepels Lindex / Bukse og t-skjorte BikBok / Sko og veske Monki / Øredobber CMYK

Senere i kveld har vi booket bord på en restaurant jeg har lest mye om som skal være en av de bedre i Kaunas. When on vacay ;-). Det er jo så billig her at jeg besvimer. I går spiste vi på et sted som skal være i litt høyere prisklasse og da betalte vi under 200 kroner for tre Pepsi, en lemonade, to forretter og to hovedretter hvor alt smakte skikkelig godt. Sånn sett er det deilig å kunne unne seg litt luksus for en billig penge altså.

Nå skal vi ned og spise frokost før vi skal stelle oss og komme i gang med dagen! Ønsker alle en super helg og husk at dere kan stille spørsmål til ukens spørsmål som kommer på bloggen i morgen.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

9 kommentarer

Siste innlegg