I DAG REISER VI

Hei, fra Gardermoen! I dag måtte vi opp grytidlig og jeg er så ufattelig trøtt, men det går helt fint fordi i dag drar vi endelig på ferie. Flyet vårt letter om cirka en time, men vi er ute i veldig god tid. Godt var det fordi da vi skulle sjekke inn viste det seg at det er noe vi må gjøre på nett senest to timer før. Det hadde vi selvfølgelig ikke gjort og måtte betale 560 kroner for å sjekke inn nå…. En litt dårlig start, men sånt skjer!

Nå har jeg endelig fått i meg en kopp kaffe for å våkne litt. Som om det egentlig er noe vits, jeg sovner alltid i det flyet tar av uansett, haha. Både Martine og jeg sitter her på hver vår Mac og blogger.

Jeg elsker å dra på tur med en annen blogger. Da føler jeg meg ikke til bry når jeg ber henne ta 50 bilder av meg før avreise, eller når jeg drar fra Macen fra veska for å bli lost i bloggverden.

Jeg gleder meg så mye til en weekend borte fra Oslo og Norge sammen med Martine. Vi skal selvfølgelig oppdatere dere masse både på snap (andreasveinsdot), blogg og Instagram så følg med!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg