TIDENES BLÅMANDAG PÅ EN TIRSDAG


Dette er fra en bedre dag for å minne meg selv på at jeg egentlig liker verden

I dag tidlig fikk jeg en snap hvor en venn av meg spurte om det var mulig med blåmandag på en tirsdag. Ja, så absolutt. Jeg lurer på om jeg skal krype under dyna og legge meg til å sove igjen for så å prøve på nytt i morgen. I dag er rett og slett alt for mye galt. 

I går kveld sluttet internettet vårt og funker IGJEN. Det er tredje gang på tre uker, men etter å ha snakket med leverandøren av routeren vår første gang klarte jeg å ordne det gangen etter. Nå viser det seg (etter nok en samtale med leverandøren) at jeg må ta den tilbake der den er kjøpt? Noe jeg må gjøre nå, men først trengte jeg å få ut litt frustrasjon. 

Nettet forsvant midt i Frikjent-maratonet mitt, noe som resulterte i at jeg sikkert brukte en million kroner på å dele internett i hele natt for å få sett ferdig serien (SÅ SPENNENDE). Kvart over fire hadde den aller siste rulleteksten sklidd over skjermen og det var endelig natta for meg. I fire timer i hvert fall. Da jeg bestemte meg for å se dette ferdig i natt glemt jeg at jeg hadde en legetime halv ti i dag, så jada det ble fire timer med deilig søvn. 

Så skal vi se. Jeg våknet opp, gikk på toalettet og oppdaget at jeg har fått mensen. Jeg sover naken. I hvitt sengetøy. Må jeg utdype? 

Deretter mistet jeg bussen, men heldigvis viste det seg at det ikke gjorde noe fordi jeg var en halvtime for tidlig ute. Virkelig? Kom endelig frem, alle på legekontoret er supersøte så til tross for at jeg ble stukket litt feil og betalte et par hundre kroner for å få høre at plagene jeg har hatt i snart en måned er luftveisinfeksjon og forkjølelse som vil gå over av seg selv var det ganske hyggelig. 

«Okei, gå hjem og sove? Nei, det er dumt må holde meg våken til i kveld.»

Jeg gikk en tur på Mango og fikk kjøpt meg en ny kåpe, en kul liten veske og en topp for et gavekort jeg hadde så teknisk sett er det gratis shopping. Ikke dårlig. Deretter fikk jeg for meg at jeg skulle gjøre det koselig til Sofie kommer hjem så jeg gikk på Kremmehuset og kjøpte litt småting. Planen videre var å kjøpe nye blomster fordi alle her nå er døde (wopsi), men da jeg stod i køen kjente jeg et ekstremt trykk i magen. Jeg måtte legge fra meg blomstene og løpe hjem for da var det nemlig magetrøbbel på gang. Jeg rakk så vidt å sette meg ned på toalettet før, vel? Dere skjønner. Der ble jeg sittende en god stund før jeg endelig klarte å reise meg. 

Hvordan er det mulig å ha en slik dag før klokken tolv? Jeg dør. Nå skal jeg bare ta et pust i pakken, drikke litt kaffe (LIFESAVER) og spise litt før jeg går ut på blomsterjakt og router-fiksing. Etter det venter en million ting her hjemme, men det går braaaaaaa (prøver jeg å si til meg selv). Nå er det verste over og ting kan vel bare gå oppover herfra? Vi satser på det!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg