MIN NYTTÅRSAFTEN

Hola! Til tross for at jeg våknet opp uten å være fyllesyk har jeg ikke gjort noe som helst i dag. Vel, jeg har fått blogget litt, men så oppdaget jeg at Frikjent lå ute på Netflix og har sittet klistret til skjermen hele tiden siden. Den er så sykt spennende! Åh, jeg lurer så på hva som er greia… Vel, uansett. 

Jeg hadde en så utrolig fin kveld i går, virkelig! I år bestemte vi oss for å ha det helt med ro, lage en god nyttårsmiddag, sitte rundt bordet med drikke og bare ta det som det kommer helt uten forventinger. Det gikk så mye bedre enn forventet og viste seg å bli en av de fineste kveldene jeg har hatt på lenge. 

Vi hadde jo verdens beste nyttårsdekorasjoner og nok av props til å gjøre mye moro ut av kvelden, noe vi klarte med glans. En fantastisk god middag og mange gode venner. Blir det bedre enn det? Vi lo så mye i løpet av kvelden at jeg nesten er litt støl i magemusklene i dag. Slike kvelder er gull verdt!

Det ble kalkunmiddag med mye godt tilbehør og hjemmelaget iskake til dessert. Herregud, så flinke jentene var som ordnet med alt det. Det er ikke bare bare å lage en hjemmelaget nyttårsmiddag med dessert til ni personer liksom. Heldigvis gikk alt superbra og vi spiste til vi fikk vondt hele gjengen. Jeg var faktisk dårlig i en time etterpå, men det tror jeg egentlig var fordi det var et eller annet jeg reagerte på, hehe… Moro. 

Etter å ha oppført oss som en gjenge med 60-åringer og tatt en kaffepause etter middagen kom vi endelig i gang med festen. Sånn seriøst, vi spiste kake og drakk kaffe i halv ti-tiden. Jeg følte meg såååå gammel, haha.

Partyhatter og tutekor som jeg har valgt å kalle det (se Snapchat for å forstå: andreasveinsdot) slo virkelig an og fikk opp stemningen sammen med et par drikkeleker som gjorde at vi kunne le godt av hverandre.

Se på disse fine menneskene! Herregud, så fine de er. Jeg blir faktisk lykkelig bare av å se på disse bildene. Vi er en veldig rar, men veldig fin gjeng og jeg ville aldri byttet ut noen av dem. Ikke at man bytter ut folk, men det hørtes søtt ut hehe.

Ser dere forresten at Emilie (i front) har på seg kjolen jeg brukte på premierefesten til Paradise og i bursdagen min? Den er altså SÅ fin. 

Like før tolv gikk vi opp på takterrassen med stjerneskudd, alt av partyhatter og vinglass for å se på rakettene som ble skutt opp over Oslo, Jeg tør å påstå at vi hadde en av de bedre utsiktene. Det var helt fantastisk nydelig. I det øyeblikket hvor klokken slo tolv og himmelen ble fylt av raketter i forskjellige farger var da jeg virkelig kjente på nyttårsfølelsen.

Åh, for en fin kveld! Dette var faktisk en av de beste nyttårsaftene jeg kan huske og det lover godt for året som nå venter.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg