DETTE FIKK JEG TIL JUL

Hei! Beklager for lite blogging i dag, men jeg har ikke klart å komme meg ordentlig opp før nå. Vi var ute i går og hadde det veldig moro, men jeg ble helt utslått i dag. Det var nok en kombinasjon av at jeg er småsyk fra før, ikke rakk å spise så mye i går og tok et par shots på utestedet, haha. Uff, sånn kan det gå! Nå er jeg i hvert fall oppe og har tatt meg en deilig dusj. 

Det var flere som sa de ønsket å se julegavene mine og det skal dere selvfølgelig få lov til! Jeg er så utrolig fornøyd og elsket virkelig hver eneste gave. Disse menneskene kjenner meg godt altså. 

Da jeg fikk denne gaven av lillesøsteren min begynte jeg nesten å gråte! Se på den nydelige, lille baby apen da. Stakkars bebbisen har nesten ikke et hjem lenger på grunn av palmeoljeplantasjer, men nå fikk jeg dette i gave som gjør at jeg beskytter den! En virkelig fin gave som jeg ble utrolig glad for.

Søsteren min er veldig opptatt av veldedighet og har prøvd seg på lignende gaver til meg før, men de har ikke slått helt an. Hun skjønte at noe måtte gjøres og gikk over til veldedighet for dyr i stede, haha. Det slo an! Elsker dyr <3 

Dette er gaven jeg kjøpte til meg selv. Et ganske dårlig bilde, men dere får nok se den på bloggen! Det er en ytterjakke fra Jean Paul som er både vanntett og vindtett! Jeg går jo rundt over alt så dette er faktisk noe jeg trengte. En lett og fin ytterjakke som jeg kan bruke nesten hele året!

Hahaha denne er så meg! Jeg fikk den av Marte, vi er jo evig single sammen, men jeg prøver ikke en gang i motsetning til hun som faktisk gjør en innsats og drar på dates. Jeg lo godt da jeg åpnet denne fordi den beskriver meg så godt. Gjett om denne skal brukes! Kanskje et alternativ til første date-antrekk? Haha. 

Ååh, dette nydelige smykket fikk jeg i gave av av Martine! Det er så utrolig fint, herregud. Hun har ikke fått gave av meg enda, men den ligger og venter på henne til hun kommer hjem fra Thailand. Eller Bodø da, jeg tror ikke jeg rekker å se henne før hun drar dit. En nyttårsgave da!

Wiiii, ny linse til kameraet! Nå blir det lettere å ta enda finere bloggbilder, selv når Sofie er ute og reiser. 

Dette var så søtt! Gjett om jeg kommer til å gå rundt med dette i veska alltid da. 

 

Nå skal jeg en tur til en venninne for å sladre om gårsdagen. Det skjer jo alltid litt av hvert når vi er ute sammen, så det blir spennende å høre alles historier. Jeg ønsker dere en fin romjul videre. Klem meg!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

18 kommentarer

Siste innlegg