5 TING SOM REDDER FESTSESONGEN

Forrige tirsdag var jeg en tur i byen for å lete etter julepysj, men da fant jeg ikke den jeg ville ha. Som dere fant fant jeg til sutt en jeg likte, men før det fikk jeg med meg en del ting hjem fra byturen.

Jeg fikk med meg en del andre ting. Disse er faktisk ganske viktige og et must i festsesongen og i jula for min del. Tørrshampoo Normal / Selvbruning og hanske Normal / Øredobber H&M / Smykke H&M / Foundation Clarins-Kicks.

Tørrshampoo er noe jeg er helt avhengig av i hverdagen. Jeg prøver å ikke vaske håret så alt for mye for å unngå unødvendig slitasje, men det blir fort litt fett og da må jeg spraye litt. Denne fra Batiste har jeg brukt i flere år og på tirsdag kjøpte jeg en big size-versjon av den!

Jeg har farge 108 i denne foundationen. Det er første gang jeg kjøper den, men jeg gleder meg til å teste den ut! Jeg så Martine bruke den i en sminkevideo og den dekket så utrolig bra. Jeg satser på at den gjør det på meg også, noe som er prefekt med tanke på at jeg liker å være litt ekstra sminket og fin i julen. 

Det er ikke så mange år siden jeg gikk over fra å ta masse sol til å heller bruke selvbruning og ta spraytan om jeg skal noe spesielt. Sol skader huden så utrolig mye og i tillegg øker faren for føflekkreft ved solarium, så det tar jeg sjelden.

Jeg har brukt tanning moussen fra St. Moriz lenge nå og elsker den! Den er skikkelig enkel å påføre uten at det blir skjolder og fargen blir kjempefin og naturlig. Jeg kjøpte også en hanske til å påføre moussen med slik at det blir jevnt.

Et par store, fine øredobber gjør susen om du vil piffe opp antrekket litt.

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg