SE HVORDAN JEG FEIRET JULAFTEN

Hei, alle fine dere! Nå er jeg snart klar til å dra på vors. I Larvik har vi laget tradisjon av å dra ut første juledag og nesten alle samles på samme sted. Det er få som blir igjen i Larvik etter videregående, men mange kommer hjem i jula så det blir skikkelig moro å se gamle kjente!

Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra julaften slik at dere får sett litt hvordan vi feirer jul hjemme hos oss. 

Dette var den aller første feiringen i vårt nye hjem her i Larvik. Altså pappa og stemoren min sitt hjem, men jeg sier vårt hjem. Alt var ikke helt hundre prosent ferdig og det å forstå seg på nye stekeovner og plater er ikke bare-bare. Resultatet ble at julemiddagen ble noen timer forsinket, men vi holdt humøret oppe så det gjorde ingen verdens ting!

Da middagen endelig stod på bordet var vi ganske sultne hele gjengen og spiste alt for fort, haha. Det var så utrolig godt! Jeg elsker medisterkaker og liker egentlig ingen annen julemat, men det gjør ingen verdens ting med masse godt tilbehør. 

Etter middag tok vi en lite hvilepause før vi spiste dessert og åpnet gaver. I år fikk jeg så mange gaver, herregud. Jeg forstår ikke hvor alle kom fra egentlig. Vel, nå kjøpte jeg faktisk en gave til meg selv fra julenissen såååå, haha. De siste årene har det bare blitt færre og færre gaver, men i år var det godt stelt altså. Jeg ble virkelig hjertelig glad for hver eneste en av dem! Det var så mye fint og jeg følte at alt passet veldig godt til meg, noe som tyder på at det ligger en tanke bak gaven. Det er så koselig det! 

Like etterpå byttet vi tilbake til julepysjen, spiste mer godt og så på en julefilm. Jeg var så sliten til slutt at jeg sovnet før klokken ble tolv, men det var egentlig bare deilig. Vil dere forresten at jeg skal vise dere hva jeg fikk i julegaver? Skrik ut, så lager jeg et innlegg på det!

En liten sneak peak på hva jeg fikk! Sååå mye fint, jeg er virkelig så takknemlig. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer

Siste innlegg