HYLENDE UNGER OG FULLE MENN

God jul, verdens beste lesere! Det er julemorgen og det er utrolig uvant for min del. Eller ikke julemorgen, men det å ha fri og ikke skulle på jobb. Deilig er det uansett, særlig etter togturen jeg hadde hjem i går.

Kort fortalt var den full av hylende barn (som er gamle nok til å forstå hva foreldrene mener når de ber de være stille), et ikke-fungerende trådløst nett som stod i veien for bloggingen min, en video som ikke ville laste opp, høyt støynivå i stillevognen og på tampen kom det jaggu meg to fulle menn som bestemte seg for at jeg skulle være noe å stirre på hele togturen. 

Jeg var så glad da jeg gikk av toget på stasjonen i Larvik hvor lillesøsteren min hentet meg. Å komme hjem, selv om det var til et helt nytt sted føltes så utrolig godt. Det er så fint i den nye leiligheten til pappa og stemor selv om den er litt under oppussing enda. Jeg fikk en god følelse av å gå inn døren her og det sier vel det meste. 

To brødskiver med gulost, Pepsi Max og kokosboller. Film på tv, tente lys og familietid! Sånn var egentlig resten av kvelden min frem til jeg la meg rundt klokken tolv. 

Nå skal jeg på trening før jeg skal hoppe inn i min nye julepysj og kose meg med julefilmer og litt bloggjobb frem til jeg skal starte å ordne meg til kvelden!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg