ET ØNSKE FOR 2018

Jeg har ett ønske for 2018 og det er at vi velger kjærlighet over hat. At vi alle skal bli mer tolerante og vise mer kjærlighet og godhet overfor hverandre. Vi må slutte å dra andre ned, men heller gå sammen og løfte hverandre opp! Det er så mye negativt i verden, så hvorfor kan ikke vi bidra til å gjøre hverdagen mer positiv for alle? Nå er det jul og jeg føler at det passer perfekt å dele dette innlegget nå. 

Ikke spre hat på internett 

Smil til folk du møter på gata

Si takk

Vis forståelse for mennesker som er i en vanskelig situasjon

Ikke forhåndsdøm andre

Spre kjærlighet i stede for hat

Jeg må også jobbe for å følge noen av disse punktene og det håper jeg dere vil være med på! Den øverste er til dere nettroll som jeg ikke ønsker å møte på igjen i 2018 <3.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer
    1. Må bare få ut dette… du er så fantastisk fin!!!!😍😍 jeg mister nesten pusten når jeg ser bilde av deg!
      Bare vit det!

    2. D r så fint at du sier det, Andrea!❤️❤️ D r det beste man kunne ønsket seg!!❤️ Foresten! D var så styykt koselig at du tok deg tid til å snakke litt med meg på Snapchat her om dagen! Fortsett med det du gjør! Det er driiit bra!!❤️❤️ Synes du er flink i jobben din!❤️ Du får andre mennesker til å være gode mot andre mennesker, og jeg får bedre selvtillit av å lese bloggen din!!❤️ Jeg vil bli som deg, å være så snill med alle rundt seg, det er ikke alltid like lett, men du hjelper folk til å få motivasjon❤️ Du har så mange bra innlegger!❤️ Stå på❤️Du er forbildet mitt, Andrea!!❣️
      Klem fra Kaja 13år

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg