DET DUMMESTE MENNESKET PÅ JORD

Jeg er offisielt det dummeste mennesket på jord. Det endte opp med at jeg dro på den MTG-festen/vårlansering for TV3. Tror dere ikke det var åpen bar? Ett glass vin skader jo ikke. Vel, det skader ganske mye når det blir tre-fire glass og jeg føler meg fin fordi jeg har proppen kroppen full av Paracet og Ibux.

For å si det sånn så går det ikke så bra i dag. Jeg er jo mye verre, noe som er ganske naturlig etter å ha bøttet ned på vin dagen før. Dømmekraften min er elendig. Normale mennesker blir hjemme i senga når man er syk slik at man blir frisk igjen, men det gjør ikke jeg da. Nå er det en liten time til jeg starter på jobb og alt jeg vil er å sove til jeg blir frisk igjen… 

Når det er sagt så var kvelden helt sykt bra! Jeg elsker når flere av oss samles, vi har det alltid så moro og finner på mye rart. Isabelle og jeg hadde et prosjekt om å få oss kjæreste i går da. Det gikk ikke så bra for noen av oss, men det er kanskje like greit haha. Uansett så koste vi oss masse og møtte så mange hyggelige mennesker! Det var verdt å være litt dårlig i dag for, men ikke så dårlig som jeg faktisk er haha. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg