MÅNEDEN SOM GIKK – NOVEMBER

 

Hallo, folkens! Vet dere at det er 1. desember i morgen? Det er helt sinnsykt hvor fort tiden går. Jeg blir bare stressa av dette. Ikke fordi det er desember og jeg har hastverk med å handle inn julegaver eller noe sånt, men fordi tiden går alt for fort og da blir jeg stressa over livet! Jeg prøver å fortelle meg selv at jeg må puste og slappe helt av. Dette er en bitteliten del av det som forhåpentligvis blir et langt liv og det er ikke noe så stresse over, men så gjør jeg det allikevel. Blæh, jaja jeg får da ikke gjort noe med det uansett. Det jeg kan gjøre er å oppsummere måneden som gikk, nemlig november!

MÅNEDENS ANTREKK

Det blir julebordantrekket mitt! Jeg er helt forelsket i den kjolen her og tror jeg skal bruke den første juledag når vi skal ut i Larvik. Jeg vil egentlig bruke den å julebordet på lørdag også, men det blir litt vel mye. Det ble bare så bra med antrekk, hår og sminke! Fornøyd meg selv. Kjolen er fra MATCH, øredobbene fra Zara, vesken fra H&M og skoene fra Nelly. 

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE 

Hm… La meg se hva jeg kan bli bedre på denne måneden! Ført må jeg si at jeg liker dette punktet. Det gjør at jeg må reflektere over ting som egen innsats og oppførsel, noe jeg mener alle har godt av å gjøre fra tid til annen. Så tilbake til svaret mitt. Jeg må faktisk bli bedre på å slappe av. Det er helt sykt å si, haha. Jeg er så utrolig dårlig på å ta det med ro år jeg kan og fyller dager fra morgen til kveld, noe som igjen gjør at jeg aldri slapper helt av. Det kan jo i verste fall føre til at jeg går på en skikkelig smell og det har jeg ikke tid til hehe. 

MÅNEDENS SANG

Her går vi noen år tilbake i tid. Jeg gjenoppdaget denne Taylor-sangen for en liten stund siden da jeg begynte å høre på en gammel spilleliste. Den er så fin at jeg dør innvendig! Så nå går den rett og slett på repeat hos meg da.

MÅNEDENS OPPTUR

Å være tilbake på Island sammen med nesten hele familien er månedens opptur, selv om det var i helt forferdelig omstendigheter… Jeg er så glad i å være på Island og det var veldig koselig å se familiemedlemmer jeg ikke har sett på lenge. Jeg skal bli flinkere til å dra dit og i løpet av neste år skal jeg faktisk lære meg islandsk. Da blir det kanskje enda morsommere å dra dit! Ikke at jeg motsetter meg nå akkurat, haha. 

MÅNEDENS INNKJØP

Jeg har bestilt meg såååå mye fint fra Nelly, men dessverre har jeg ikke mottatt pakken enda. Jeg skal vise dere alt sammen når jeg får den! Denne gangen var jeg ganske fornuftig og bestilte ting jeg virkelig trenger. Etter å ha ryddet mye i klesskapet uten å kjøpe noe nytt er det ganske stusselig der nå, så dette var virkelig på tide. Jeg har sett meg ut en kjole til som er perfekt til nyttårsaften, men fordi jeg har begynt å gi meg selv ukepenger må jeg vente litt hehe. Budsjettet for denne uken er sprengt og jeg skal på julebord på lørdag. Wopsi. Dere kan finner link til alt jeg har kjøpt i DETTE innlegget.

MÅNEDENS NEDTUR

AT JEG MISTET ENDA EN JAKKE!!! Hvordan er det mulig? Herregud, det er så utrolig irriterende. Jeg har faktisk mistet to kåper i løpet av november. Nå har jeg ingen jakker igjen som går til absolutt alt fordi tre av de fire jeg har var nettopp det. Jeg hadde en perfekt sort oversized kåpe, en kamelfarget trenchcoat og en litt lenger, helt enkel sort fuskepels som også gikk til alt. Nå er alle borte. Jeg er seriøst så lei meg!

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

5 kommentarer

Siste innlegg