SLIK FÅR DU EN KOSELIG ALENEKVELD

Forrige lørdag hadde jeg en alenekveld og det var helt topp! Noen ganger er det godt å bruke tid på seg selv. Det å trives i eget selskap er noe jeg personlig tror er veldig viktig for å trives generelt i hverdagen. Nå gir jeg dere mine beste tips for å få en skikkelig koselig alenekveld!

SPIS EN DIGG MIDDAG. Om det er en meny fra McDonald´s eller en eller annen fancy rett du smeller sammen (fordi du faktisk klarer å lage mat, i motsetning til meg) så samme det! Spis noe du har lyst på og som du koser deg skikkelig med. For min del blir det som regel taco. Det kunne dere aldri gjettet, eller hva? Hehe. 

SELVPLEIE. Det å være alene hjemme uten planer er en perfekt anledning til å stelle med deg selv. Jeg starter ofte med en lang, varm dusj fordi det ofte er etter jobb eller trening. Da kurer jeg håret, barberer og tar meg skikkelig god tid i dusjen. Det beste er å krype inn i en varm morgenkåpe etter å ha smurt inn hele kroppen med lotion, for så å rense huden og ta en maske som kan sitte på ganske lenge. Du kan lakke og file negler, nappe og farge bryn og andre ting som trenger litt stell. 

UNN DEG SELV EN ORGASMEDette gjelder særlig til dere single jenter! Når du først har en deilig kveld helt for deg selv så kan du jo benytte anledningen til å unne deg selv en etterlengtet orgasme. Ta en tur innom kondomeriet samme dag eller dagen før om du ikke allerede har et leketøy som kan hjelpe deg på vei. Sett stemningen please deg selv. Eller så kan du kombinere det med dusjen og bruke strålen som en liten quick fix ;-).

SETT PÅ FAVORITTFILMEN DIN. Finnes det noe bedre enn å få velge film på filmkveld? Vel, når du er alene hjemme kan du velge akkurat hva du vil se på selv. Finn frem favorittfilmen som sjelden får gjennomslag på venninne- eller kjærestekvelden og kos deg med latter og tårer alene.

SNACKS. Dette er faktisk et ganske viktig punkt for en gjennomført alenekveld. Forbered snacks så du har noe å kose deg med til filmen. Hva du ser på som snacks er helt opp til deg. Noen foretrekker å spise godteri, andre vil knaske på en gulrot. Hva dere velger å spise som snacks skal ikke jeg legge meg borti, men at du skal ha i deg noe godt i løpet av kvelden synes jeg du bør! Jeg elsker å kjøpe inn favorittene fra smågodthylla eller lage en digg fruktsalat om jeg skal være i det sunnere hjørnet.

LEGG BORT MOBILEN. Personlig er ikke dette min sterkeste side, men når jeg faktisk klarer det så er det egentlig ganske deilig. Det trenger ikke være så lenge av gangen, men logg deg av i 15 minutter her og 15 minutter der. Finn frem en god bok, fokuser på filmen eller bare hør på litt musikk. 

KOSEANTREKK. Wiiii, ut av de trange buksene og den vonde bhen. Hopp inn i en deilig morgenkåpe eller en kosedress. Jeg går alltid rundt i min supermyke, store morgenkåpe med ullsokker til eller i joggebukse og en deilig genser (også med ullsokker). Jeg elsker ullsokker. Det brukes jeg faktisk midt på sommeren også. Jeg tror kanskje jeg burde investere i noen gode tøfler i stede, haha. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg