SLIK SJARMERER DU MEG I SENK

Nå har jeg lagt mye fokus på det negative ved dating i det siste. Jeg har skrevet hva jeg sveiper forbi på Tinder og hva som gjør at du blir dumpa på første date om det er meg du møter. Nå tenkte jeg å snu om litt, og i dag skal jeg fortelle dere hva som gjør at jeg blir sjarmert i senk! Det er egentlig ikke så vanskelig som det kanskje har virket som til nå på bloggen. Egentlig faller jeg veldig lett for gutter og det skal ikke så mye til før jeg får en crush. 

Viser omsorg. Det er så sjarmerende at jeg dåner. Hvis han viser omsorg blir jeg svak med en gang altså. Enten han viser omsorg for meg eller snakker om hvordan han behandler familie eller venner, det er så tiltrekkende. Å jobbe innenfor yrker hvor man viser omsorg som å jobbe med eldre eller syke er også veldig koselig.

❤ Får meg til å le. Hello klisjé, men det er jo sant! Jeg vil jo ha en fyr jeg kan le sammen med, og at vi synes mye av det samme er morsomt. 

❤ Kan være litt ondskapsfull. Dette høres sykt ut, men jeg er litt ondskapsfull og det er jo ikke gøy å være det alene! Altså ikke slem, men kunne være litt… Ja, jo kanskje litt slem haha. Dette er vanskelig å forklare, det blir bare feil, men jeg skjønner selv hva jeg mener. 

❤ Viser engasjement. Det er så sexy hvis han snakker om noe han virkelig bryr seg om med masse engasjement! Det kan være alt fra jobb til film, men det er sykt tiltrekkende å vise engasjement for noe uansett hva det er. 

❤ Tør å si ifra. Jeg kan ikke ha en pusegutt som gir seg på alt. Da kommer jeg til å overkjøre han, dessverre. Jeg vil kunne ta kranglene og diskusjonen! Jeg vil ikke at noen bare skal gi seg på alt og si seg enig selv om de ikke er det. 

❤ Har ganske likt syn på verden som meg. Altså hvis du mener at Trump er en kjernekar har ikke vi så mye mer å snakke om. Det må være litt likt syn på verden for at det her skal fungere. 

❤ Er kjekk. Det skader ikke å se bra ut altså! Personlighet har så mye å si, og om du ser bra ut, men er en drittsekk funker det ikke. Allikevel, hvis du er den fine fyren og i tillegg ser bra ut er det ikke noe galt i det!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg