EN LITEN UPDATE

Nå har jeg sittet her på Joe & The juice og prøvd å få internett til å fungere i snart tjue minutter. Martine har sittet rett overfor meg og blogget like lenge, mens jeg har vært nær å smelle ned Macen i vesken, marsjere over gata for å kjøpe sjokolade, avlyse resten av dagen og gå hjem. Noen som ikke takler motgang så godt? Hehe. Heldigvis fikk jeg det til å fungere til slutt, akkurat i tide til å poste et lite update-innlegg til dere!

Jeg har ikke gjort noe spennende i det siste, så det har ikke blitt noen hverdagsinnlegg på en stund. Jeg liker både og skrive og å lese slike innlegg, så endelig kan jeg dele at jeg gjør noe annet enn å jobbe, trene eller se på Netflix.

Martine og jeg skal feire bursdagen vår sammen på fredag! Jeg gleder meg så mye, og har nok litt for høye forventninger til kvelden. Vi skal ha festen på Sirkus her i Oslo, og har invitert rundt 250 av våre nærmeste venner. Haha tulla, hvem har 250 nære venner? Vi har vel omtrent invitert alt og alle vi har bekjentskap til. Det blir uansett veldig moro, og særlig for meg som ikke har festet på snart en måned! Vi startet dagen med en bytur for å handle inn litt dekorasjoner til selve festen og litt til vorset vi skal ha før vi drar bort på Sirkus. 

Da vi hadde handlet ferdig ble Martine med meg en tur til Frogner. Jeg skulle som sagt heve festene mine, og siden Martine uansett skulle sitte og blogge fant vi ut at hun kunne bli med og holde meg med selskap. Vi går begge til Hendrix på Frogner (sponset), så det var ikke så rart at hun ble med for å henge der, haha. De jentene er jo så koselige! Jeg ble litt fristet til å ikke sette på extensionet igjen, men heldigvis tok jeg til vettet og fikk de på. Jeg er ikke klar for rosabob helt enda kjenner jeg, men det kommer!

Nå har vi en liten blogg date. Ekstremt lite sosialt, men veldig effektivt! Jeg holdt som vanlig på å sulte ihjel etter frisørbesøket så vi gikk og satt oss på Joe & The Juice i Bogstadveien. Avokado sandwichen der er så insane god, og det fristet nesten mer enn sjokolade på et lite tidspunkt. Nå ligger den godt plantet nede i magesekken, og jeg har ti ganger mer energi enn for bare en liten halvtime siden. 

Vi blir egentlig sittende her helt frem til jeg skal ordne vippene som falt av klokken fire. Denne dagen har gått tregt, men jeg har gjort noe hele tiden! Jeg har ikke vært hjemme siden i dag tidlig, og skal bare en rask tur hjem for å hive i meg middag før trening i kveld. Altså dere aner ikke hvor lyst jeg har på en powernap, men det er rett og slett ikke tid. Kanskje jeg får sove litt på vippetimen. En kan alltids håpe! 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg