DAGEN I DAG – TIME FOR TIME

God morgen! I dag har jeg fullbooket hele dagen, men det hadde egentlig ikke trengt å bli slik. Jeg har laget avtaler gjennom hele dagen i stede for å legge de litt i nærheten av hverandre. Sånt skjer, og da er det ikke annet å gjøre enn å legge opp dagen på en best mulig måte slik at jeg får gjort masse mellom avtalene. Nå skal jeg ta dere med gjennom planene for hele dagen, detaljert ført opp etter klokkeslett! Slik ser altså en “fridag” for meg ofte ut. 

07.00 Vekkerklokken ringer! Jeg har kommet inn i en veldig god døgnrytme, og prøver å opprettholde den med å stå opp tidlig selv på dager jeg kan sove lenge.

07.15 Kosemose morgenstund. Jeg elsker morgenstunden min! Den består av å sitte i morgenkåpen min, se på en eller annen serie, drikke kaffe og spise frokost. Jeg elsker den tiden på døgnet, min absolutte favoritt-tid. Her pleier jeg også å gjøre en del bloggarbeid som å idémyldre, redigere bilder eller skrive ferdig innlegg. 

09.00 Dusje, stelle og sminke meg. Nå har jeg våknet og hatt god tid til å slappe av, og det er på tide å gjøre seg klar for dagen! 

10.00 Møte Martine for å handle inn til bursdagen vår! Vi skal innom en del forskjellige butikker og finne litt pynt og diverse. Det må litt ekstra til når vi skal feire to bursdager på samme kveld! Jeg gleder meg skikkelig mye. Det å planlegge og ordne i stand til bursdag er noe av det beste jeg vet om. 

11.00 Bildetid! Vi presser inn en rask bloggshoot her. Det må til på travle dager. Her skal det tas bilder i ekspressfart, så det er bare å gjøre klar posen på forhånd haha. 

12.00 Frisør. Jeg skal til flinkeste Ida på Hendrix Hair Frogner for å løfte festene mine i dag. Håret mitt gror overraskende nok, så det er på tide å få løftet extension-festene opp fra nakken før fredagens feiring. Jeg gleder meg like mye som alltid. Frisør er luksus, og det er så koselig hos Hendrix på Frogner (sponset behandling, ærlig mening). 

14.30 Litt usikker på hvor lang tid det tar å ordne med festene, men mellom to og tre en gang blir jeg nok ferdig. Jeg har planer om å se om de har en ledig drop in voksetime noe sted. Hvis ikke skal jeg sette meg på en koselig café, dra frem Macen og blogge frem til neste avtale. 

16.00 Det er tid for nok et overfladisk ærend! Jeg fylte på vippene mine forrige uke, men et eller annet rart har skjedd så jeg mistet plutselig litt for mye på det ene øyet. Jeg kan jo vært syk og øynene har rent veldig mye, så det skyldes antakeligvis at jeg har gnidd vippene rett av øyelokket. Jeg må selvfølgelig ha perfekte vipper til feiringen, så jeg skal en rask tur innom Beauty House Pilestredet for å ordne opp i problemet (nok en sponset behandling hehe). 

17.00 HJEM! Endelig tid for mat. Jeg håper egentlig jeg rekker å være hjemme tidligere enn dette, men jeg vet ikke hvor lang tid de tar med vippene. Jeg har store planer om å lage verdens beste hjemmelagde kyllingburger, men det krever litt mer tid enn hva jeg muligens har. 

18.00 Dette er grunnen til at jeg kanskje må utsette burgeren min. PT-time ❤ Jeg måtte avlyse den forrige fordi jeg var syk, så jeg gleder meg virkelig til denne timen. 

19.00 Her må jeg løpe hjem, hive meg i dusjen og hive på meg noe sminke. Jeg skal nemlig videre til neste punkt på listen allerede klokken åtte!

20.15 Kinodate med meg selv. Wiii, jeg skal ta det første steget i å teste ut singellivet og skal på kino alene! Jeg er skikkelig spent, og resultatet av det hele kommer selvfølgelig på bloggen i løpet av uken med bilder og full pakke. 

23.30 Natta! Selv om jeg skal små ærend her og de så blir det lite tid hjemme og mye som skjer. Derfor tror jeg det blir veldig deilig å ta en varm dusj for så å krype under dyna i halv tolv-tiden i kveld. Gleder meg allerede!

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg