DETTE MÅ DU LAGE I KVELD

Denne retten er  god, og i tillegg er den superenkel og tar ikke å alt for lang tid. I tillegg er den ganske så sunn også, så denne kan du kose deg med på en mandag om du vil det altså! Okei, når du først hører ordet lakselasagne frister det kanskje ikke så mye, men du må bare prøve dette. Det er skikkelig digg, og da jeg lagde det siste klarte verken jeg eller venninnen min å slutte med spisingen, haha. Jeg smakte denne for første gang hos en venninne om ga meg oppskriften, men den er originalt fra Lindastuhaug

Dette er alt du trenger, og det gir en god størrelse på lasagnen. Da jeg lagde denne sist var det en halv form igjen, og vi var to personer som spiste mer enn hav vi egentlig orket, haha. Derfor vil jeg si at denne oppskriften gir 3-4 porsjoner for voksne mennesker, eller hvis du er en eller to kan du sitte igjen med masse rester, namnam. Den er like god dagen etterpå. Du kan bruke hvilke lomper du vil, men jeg foretrekker spelt. 

Stek laksen på bakepapir i ovnen på 180 grader i ca. ti minutter eller til du ser når laksen er ferdig gjennomstekt/bakt.

Surr spinat i en liten smørklatt med salt, pepper og hvitløk til den faller sammen. Tilsett deretter et beger Creme Fraiche, smak til med muskat og la det småkoke opp til en fyldig saus under omrøring. 

Legg laks, speltlomper og saus lag på lag x 2. Avslutt med ost på toppen og stek på midterste rille i ovnen til osten er ferdig smeltet.

♥  NYT! Kos deg med dette deilige måltidet som faktisk er en av mine favoritter.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg