MÅNEDEN SOM GIKK – AUGUST

Wiiii! I morgen er endelig inne i den aller første høstmåneden, og jeg er klar for å finne frem strømpebukser og ullgensere. Dette blir så koselig, og det skjer en del spennende ting i september som jeg virkelig gleder meg til! Før den tid må jeg ta farvel med august, og her kommer oppsummeringen av måneden som gikk. 

♥ MÅNEDENS ANTREKK ♥ 


T-skjorte Monki // Jakke Mango // Skjørt Zara // Smykke Glitter

♥ MÅNEDENS OPPTUR ♥ 

Det må faktisk bli bursdagen til en venninne av meg! Det er en eks-kollega, og vi var og er en så fin gjeng om stadig møtes. Denne kvelden skulle jeg absolutt ikke ut, og hadde ikke en gang med meg drikke på vors. Plutselig befinner jeg meg i en bil på vei ut på byen med nettopp denne gjengen! Det var en slik perfekt, spontan kveld med gode venner. Vi var på et utested jeg aldri har vært på tidligere, og forhåpentligvis aldri skal dra på igjen, men vi hadde det så utrolig gøy sammen allikevel. Det endte selvfølgelig med nattmat på McDonald’s, nye bekjentskaper på vei hjem og vonde føtter fordi hele gjengen tok skoene i hånden og gikk barbeint hjem. 

♥ MÅNEDENS SANG

Jeg gikk og gledet meg til den nye Taylor-sangen, men refrenget ødela hele. Det var så skuffende, men heldigvis slapp Astrid S sin nye singel samme dag. Denne er helt nydelig, og jeg klarer ikke slutte å høre på den. Det er en tekst som er lett gjenkjennelig for de fleste, og den stemmen… Altså! Når skal hun bli verdensstjerne da?

♥ MÅNEDENS NEDTUR

Månedens nedtur… Dette er et litt kjipt punkt fordi nå må jeg tenke meg om for å komme på hva som har vært dårlig i august. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt kjedelig å se så mange komme i gang med skole og studier igjen. Jeg savner den form for rutine i hverdagen, og det hadde vært moro å gjøre ferdig studiet så jeg kan få en jobb innenfor noe jeg virkelig vil jobbe med resten av livet! Vel, den tid kommer for meg også, så jeg får smøre meg med tålmodighet så lenge.

♥ MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE ♥ 

Det må rett og slett bli å begrense sjokolade-inntaket om dagen. Jeg var på Yummy Heaven fem ganger i løpet av en uke… Det er jo helt insane, og ikke sunt på noen som helst måte! Jeg hadde riktignok mensen, og da forsvinner viljestyrken samtidig som søtsuget stiger til tusen. Det er en veldig dårlig kombinasjon. Jeg skal uansett sette meg et mål om å kun spise sjokolade en gang i uken, åh det blir fælt. 

♥ MÅNEDENS INNKJØP ♥ 

Dette skjørtet altså! Jeg elsker det. Skjørtet kan brukes som dette med en enkel t-skjorte eller så kan det brukes med en kul topp, og til og med en ullgenser når det begynner å bli kaldere ute. Jeg elsker plagg som kan kombineres på mange forskjellige måter, og særlig plagg som kan brukes med mange forskjellige farger! Dette kommer dere nok til å se mer av i løpet av høsten og vinteren. 

♥ MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE ♥ 

Denne gangen var det faktisk et selfie som har blitt sett flest ganger. Alle tidligere bilder har vært sammen med en annen Paradise-deltager, haha så dette var litt morsomt. Her har dere meg da, poser og hygger meg i det fine selfie-lyset på kjøkkenet.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

Siste innlegg