HVORDAN ER SOFIE OG JEG SOM VENNER?

Det er så rart å tenke på at vi ikke har kjent hverandre mer enn i noen måneder, for det føles som om vi har kjent hverandre for alltid. Jeg tar det som en selvfølge at du vet hvem alle som noen gang har vært i livet mitt er, og tenker ikke over at du ikke var der da ting skjedde for flere år siden. I det vi møttes skjønte jeg at vi kom til å bli venner, men at vi faktisk skulle bli bestevenner så jeg ikke komme. Jeg husker at vi lå i hotellsengen på Gardermoen og snakket som om vi hadde kjent hverandre for alltid. Vi hadde alt å snakke om! Kan man virkelig være så likt et annet menneske og hva er sannsynligheten for at vi møttes akkurat her? Tydeligvis. Nå, seks måneder måneder etter at vi kom hjem har vi vært roomies i fire måneder! Tenk at jeg skulle være så heldig å møte en av mine beste venninner på et realityprogram av alle ting. 

❤ Vi er veldig sta begge to, og liker å få viljen vår. Allikevel krangler vi lite til tross for at vi bor oppå hverandre. Det blir noen små diskusjoner innimellom, men vi har vel bare hatt én krangel og den var over Facebook da hun var i Portugal haha. Det var egentlig bare fordi begge freaket ut samtidig, og vi er ikke akkurat de beste i verden til å takle stress…

❤ Sofie er veldig flink til å ta vare på de rundt seg. Det var en dag hun kom hjem sent, og jeg la meg med en gang fordi jeg var sliten. Da fikk jeg en så søt melding senere om at jeg virket litt lei meg, og jeg måtte snakke om det hvis det var noe. Vi er ganske like sånn sett. Ingen av oss liker å snakke om ting, så det betyr faktisk veldig mye å få en sånn melding!

❤ Begge elsker taco, så her er det helt normalt å spise taco flere ganger i uken. Dette setter jeg veldig pris på, fordi jeg elsker taco! 

❤ Sofie gjør det så koselig hjemme. Hver eneste kveld tenner hun en million te- og stearinlys og det er superkoselig å komme hjem til etter en lang dag på jobb. Da setter vi oss ned i sofaen, koser oss med frukt og ser på The Voice! Elsk. 
   

❤ Jeg har blitt en slags stemor for Celine, hunden til Sofie haha. Eller, jeg føler meg egentlig mer som en storesøster som sitter barnevakt. Jeg passer nesten alltid Celine når de er borte, og vi har blitt bestisser liksom. Da jeg kom hjem fra byen en gang mens jeg passet Celine satt vi i sofaen og spise nattmat (hun på så at jeg spiste hehe) og så på The Notebook sammen, koselig altså. 

❤ Vi er veldig forskjellige når det kommer til serier, hehe. Jeg elsker Friends og Side om Side, mens hun vil se en dokumentar om andre verdenskrig liksom. Neida, vi har en del likt også som O.J. og Gossip Girl, og en del andre dokumentarer haha. 

❤ Sofie er veldig flink til å se positivt på ting, og er veldig flink til å dra andre (meg) opp. Hvis jeg klager litt så får jeg ikke medlidenhet. Jeg får heller en million grunner til hvordan jeg kan snu dette og bruke det til noe godt, og det vil jeg heller ha ti av ti ganger!

❤ Vi deler klesskap, sånn nesten i hvert fall. Det er superdigg å kunne gå i hennes klesskap om jeg er lei av egne klær, og plutselig blir garderoben dobbelt så stor! I tillegg har vi samme skostørrelse, så bedre kunne det ikke vært. 

                     

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg