DEN HVITE MÅNEDEN BLE AVBRUTT

I dag er det akkurat 22 dager siden den siste dagen av Stavernfestivalen, og det betyr at jeg nå har gått 20 dager uten alkohol. Det er egentlig ikke så mye, og vanligvis kunne jeg gått i flere måneder. Problemet er at det er sommer, og med det er det alltid noe som skjer hvor alkohol er ment å være i bildet. Forrige helg var det bursdag, i går var det sommerfest og neste lørdag er det enda en sommer-bursdag. Det er noe med sommer som gjør terskelen for å drikke alkohol mye lavere, og ofte mye morsommere. Jeg merker at jeg gjerne skulle lagt den hvite måneden min til september, oktober eller november. Det å legge den til juli var veldig lite strategisk, men samtidig så var det nå jeg kjente at jeg trengte den. 

I går ville jeg virkelig være med! Det er så mye som skjer, og det var to sommerfester med to forskjellige vennegjenger. Det fristet så inderlig mye å finne frem vinflasken og bli med på moroa. Jeg ville ikke dra hjem når de andre drar på byen, og jeg får veldig lite av å dra ut på byen edru. Jeg irriterer meg for mye over fulle mennesker til at det blir en morsom greie for min del. Jeg ville også være full. Ikke drita, men brisen. Jeg ville være med ut på dansegulvet og slippe meg løs til all den random musikken jeg plutselig elsker og tror jeg kan hvert eneste ord til. 

Jeg tror disse 20 dagene holdt for meg for denne gang. Det var veldig deilig, og jeg merker at huden min er bedre og jeg har mer energi. Jeg har fått en pause, og selv om den ikke ble like lang som planlagt så hjalp det veldig. Jeg skal heller begrense meg til å dra ut maks en gang i måneden med mindre det er noe spesielt. Jeg skal ikke lenger dra ut bare for å dra ut, men kun om jeg virkelig vil. I går var en slik dag, og da er jeg snillere mot meg selv ved å la meg bli med på moroa enn om jeg nekter meg selv å gjøre noe jeg virkelig vil. Det ble litt rotete, men tankene mine er litt rotete noen ganger. Det ble med 20 dager for meg, for på den 21 tok jeg med vinflasken på sommerfest og jeg angrer ikke et sekund!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg