DISSE INSPIRERER MEG PÅ INSTAGRAM

Instagram er min absolutte favoritt-app og jeg bruker definitivt alt for mye tid der inne. Det er noe med det å scrolle seg nedover eller utforske nye kontoer med inspirerende bilder som jeg ikke klarer å legge fra meg. Man kan finne masse spennende og utrolig mye inspirerende på forskjellige profiler, og jeg har en del jeg følger fast. Det finnes selvfølgelig noen favoritter blant disse, og nå skal jeg vise dere de fire kontoene som inspirerer meg aller mest! 

ANGELICA BLICK

Angelica Blick er en svensk blogger og Instagrammer. Det jeg elsker med både Instagramkontoen og bloggen hennes er bildene. Hun er utrolig flink til å ta kule bilder, finne locations, looks, lys og alt som hører med. I tillegg deler hun mye fra hverdagen på storyen, og det er alltid morsomt å følge med på. Hun er helt insane vakker, og hele jenta er goals i mine øyne. 

JANNI DELÈR 

Janni er også svensk, og like gorgeous som sin kollega over her. Hun er også utrolig flink med bilder, og hun har sinnsykt mange fine antrekk! Det ser ut til at hun bruker store deler av året i varmere strøk, og hvem vil vel ikke drømme seg bort til turkise hav og båtturer på Ibiza støtt og stadig? Hun blogger også, og kommer innimellom med en del kule vlogs!

NATASHA OAKLEY

Natasha har nesten to millioner (!!!) følgere på Instagram og er en av grunnleggerne av A bikini a day. Hun er i tillegg sammen med kjekkas Gilles Souteyrand og de deler stadig søte couple goals bilder. Natasha er fra Australia og deler masse strand- og feirebilder. Hun har en garderobe jeg gjerne skulle overtatt og er så flink til å kombinere forskjellige plagg og lage nye looks. 

VICTORIA TORNEGREN

Enda ei svensk jente! Det er noe med disse svenskene altså, de er utrolig vakre (men det er vi også hehe). Victoria er en svensk (jeg vil kalle det) reiseblogger/instagrammer. Hun reiser joden rundt sammen med sin superhotte kjæreste Erik Forsgren, og de er litt i samme kategori som Natasha og Giles som deler søte kjærestebilder støtt og stadig. Begge to har utrolig fin Instagram og får meg til å ville finne en kjekkas som jeg kan reise jorden rundt med (nesten). 

Hvem inspirerer dere på Instagram? Noen tips til hva jeg burde sjekke ut?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg