MINE MÅL FOR JULI

Nå har vi kommet inn i juli, og jeg satt meg noen mål i forrige måned som jeg ønsker å nå i løpet av denne måneden. Det er ting jeg har tenkt på lenge, og noen helt nye ting som jeg kom på for kort tid siden. Alle målene er noe jeg virkelig vil klare, og jeg skal klare det. Jeg tror at jeg kan bedre livskvaliteten min ved å gjennomføre dette, virkelig. Det er små endringer som kan ha stor betydning i hverdagen, men så er det også noen mer praktiske mål i forhold til bloggen.

Dra på en date… Okei, denne er egentlig veldig random, men jeg ikk plutselig lyst til å begynne å date litt! Det er jo egentlig litt hyggelig selv om jeg blir sittende og stresse meg ihjel like før jeg skal dra. Jeg er så dårlig på dating, overtenker alt og stresser over ting som ingen andre i verden ville stresset over. Allikevel så vil jeg prøve å få kommet meg på i hvert fall en date i løpet av juli! Nå må jeg bare finne en aktuell kandidat… Spennende. Jeg skal holde dere oppdatert!

Bli flinkere til å ta kule bilder… Dette nevnte jeg også i oppsummeringen av forrige måned. Jeg har skikkelig lyst til å begynne å ta litt annerledes og kule bilder i stede for de samme gamle hvor jeg stiller meg opp midt i gata. Det som er synd er at Martine har dratt til Rhodos, og hun er så flink til å komme på kreative måte man kan ta bilder på. Jeg skal allikevel gjøre en innsats og prøve å være litt mer kreativ når jeg tar bilder.

Lage flere videoer og bli flinkere på det… Enda en bloggrelatert! Nå har jeg redigert to videoer og de er helt OK i følge meg selv, og jeg ser et stor forbedringspotensiale. Jeg skal se masse på youtube-videoer hvor de lærer bort tips og triks, og så skal jeg prøve å få laget enda flere videoer til dere! Hva vil dere forresten se?

Komme inn i treningsrutiner igjen… Ååååh, som jeg savner å elske det å stå opp tidlig for å trene før jobb. Jeg pleide å elske å stå opp tidlig på morgenen, dra på meg treningstøyet, slenge bagen over skulderen og gå til treningssenteret for å gjennomføre en god økt før jobb. Nå klarer jeg så vidt å stå opp tidsnok til å rekke å se et par episoder av serien min før jobb, men det skal sies at det er litt på grunn av pollen… Uansett så savner jeg energien og gleden jeg får av å trene regelmessig, og jeg må klare å komme tilbake i gode treningsrutiner i løpet av juli. Da har jeg det utrolig mye bedre!

Bli flinkere til å lage middag… Dette var jeg skikkelig flink til før. Jeg pleide å sette opp en middagsplan og handlet inn alt av matvarer en gang i uken. Nå spiser jeg enten taco eller havregrøt til middag om jeg i det hele tatt gidder å lage det. Det finnes så mye godt og enkelt som ikke tar all verdens tid å lage, og jegsavner å spise middag. Dette må jeg få til. 

Gå flere turer… Det å gå tur er ganske mye lettere nå som Celine er tilbake, men jeg vil bli enda flinkere til å gå lenger turer. Jeg er veldig glad i Ekebergparken, og selv om den nå er et godt stykke unna meg kunne jeg virkelig tenkt meg å besøke den i hvert fall en gang i uken for å gå tur. Det var en periode jeg og en venninne var veldig flinke til å gå turer, og vi vandret gjennom gatene i byen og oppdaget flere nye steder, gater, restauranter og andre ting vi ikke hadde gjort ellers!

Har du noen mål for juli?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

9 kommentarer

Siste innlegg