DET VAR URETTFERDIG

Akkurat nå sitter jeg med samme følelse som jeg hadde inne på hotellet i disse episodene. Jeg var så lei, og jeg var så sliten av at uansett hva jeg gjorde så spilte det ingen rolle. Da jeg så gårsdagens episode ble jeg bare skikkelig lei. Jeg har jobbet for å være der i 12 uker, og så ryker jeg fordi jenta med finalebillett får velge fritt hvem hun vil stå med i en finale… Velge fritt. Ingen ofring, ingenting. Der og da føltes det veldig urettferdig. 

Det er jo sånn spillet er. Tvister kommer når du minst venter det, en makt blir delt ut og uventede ting skjer. Det er omtrent det samme som da jeg fikk velge å sende ut en gutt. Det var ingen grunn til det annet enn at jeg fikk utdelt den makten, men herregud så kjedelig det er at sånt skjer dagen før selve finalen!

Jeg kjente at jeg ble dratt rett tilbake til denne dagen i Mexico. Da jeg sjekket ut var jeg ikke bitter, men jeg var sliten. Jeg følte at uansett hva jeg gjorde for å bli så hadde det ingenting å si. Jeg hadde ikke en sjanse den dagen. Det er så irriterende fordi jeg vet at verken jeg eller Kevin ville ofret hverandre i den kuleseremonien senere på dagen. Jeg hadde et perfekt utgangspunkt til å stå i finalen med den ultimate partner for meg, men da dette skjedde mistet jeg bare all gnisten. Jeg ville bare komme meg så fort ut av hotellet som mulig så jeg ikke skulle begynne å gråte. Det var ikke før jeg kom til huset med resten av jurymedlemmene at jeg lot meg selv reagere på at jeg måtte sjekke ut. Den første jeg såda jeg kom inn i huset var deltageransvarlig som reiste ned med oss og som jeg følte stod meg nærmest av alle i crewet. Da jeg så det sjokkerte ansiktsuttrykket hennes da hun så meg og sa “Andrea, men du skal jo ikke være her” kom tårene. I tillegg kom resten av juryen med like store øyne og gode klemmer, og da var det kjørt for min del. Jeg følte meg så ferdig. 

Jeg satt utrolig stor pris på at Petter valgte å ta meg inn igjen, og det gjorde dagen veldig mye bedre. At han ofret Isabelle for meg og tok meg med inn på selve finaledagen er jeg evig takknemlig for. Nå står vi sammen, og jeg føler enn å at det er Petter som var partneren min på Paradise Hotel. Vi stod sammen i over syv uker totalt, og det er faktisk over halve oppholdet. I kveld skal vi muligens stå i finalen mot Kevin og Lunde om ikke Morten og Sofie karrer til seg plassen. Det blir spennende! 

20 kommentarer
  1. Du fortjener å være i finalen!!👏Aner ikke hva folk har i mot deg, syns du er kjempesøt og snill☺️Du har håndtert alle valg på en mye snillere og voksnere måte enn andre og spilt rettferdig😊❤️Du virker jo også som en snill person på privaten❤️

  2. Stakkars Grunde. Han fortjente virkelig ikke det Sofie gjorde mot han. Såg på ansiktet hans hvor såret han ble. Mens bestevenninna di viste ikke noe til tegn i ansiktet på at hun angret. Sykt at det går an å gjøre noe sånt mot et annet menneske egentlig, spill eller ikke.

  3. Uheldig å flashe begge brystene gjennom kjolen på bildene av deg tatt på finalefesten i Dagbladet, free the nipple

  4. du dreit deg ut under finalen ass… du hadde ikke blitt sur om det var Kevin som smalt kula i bakken… syns det var deilig å se deg så bitter. #sorrynotsorry

  5. må da finne måte på. Martine smeller kula i bakken å du klikker helt? det som er morsomt, er at du hadde gjort det samme selv.

  6. Pleier aldri å kommentere på blogger. Vil bare at du skal vite at jeg heiet på deg. Du er virkelig et fantastisk menneske. Reaksjonen din da Martine slapp kulen ga meg gåsehud, jeg er så enig med deg. Stå på videre Andrea, og ikke bry deg om disse nettrollene, de kan da ikke ha det godt med seg selv.

  7. Heheh, blir kvalm av deg .. Koomaaan liksom… Du må virkelig vær den største hykleren jeg vet om..

  8. Läste i VG att du får mycket hat på sociala medier. Det folk glömmer är att allt är ihop klippt, och man får inte se en bråkdel av det som händer. Tycker det är så tråkigt att folk gör så. Önskar dig allt gott i framtiden <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg