MITT FØRSTEINNTRYKK AV DE ANDRE PARADISE-DELTAKERNE

Jeg fikk spørsmål om jeg også kunne skrive et innlegg om mitt førsteinntrykk av de andre deltakerne, fordi dere synes det var morsomt å lese på bloggen til noen av de andre jentene. Selvfølgelig kan jeg det!

Jeg er en person som gjør meg opp en mening veldig raskt etter å ha møtt nye mennesker. Det er egentlig litt dumt, fordi jeg har lært igjen og igjen at førsteinntrykk ikke alltid stemmer overens med hvordan personen faktisk er. Dette gjelder i stor grad mennesker som møter meg for første gang også. Det tar litt tid å komme innpå meg, så når jeg først blir kjent med andre er jeg ganske annerledes enn hva de først trodde. 

Da jeg dro ti Mexico var jeg kjempespent på de andre deltagerne! Jeg husker jeg tenkte at jeg sikkert var den eneste oppegående personen som skulle være med, og håpet jeg i hvert fall skulle møte et annet menneske som ikke var helt idiot. Ja, jeg dømte også Paradise-deltagere. Den aller første jeg møtte var Sofie. Vi delte rom på reisen ned til Mexico, og da hun kom inn på rommet ble jeg så lettet! Jeg ville i hvert fall ha en person til som var forholdsvis normal, haha. Vi kom kjempegodt overens og lå og snakket hele natten om alt annet enn oss selv fordi vi ikke kunne bli kjent. Jeg skjønte med en gang at vi være venner når vi sjekket inn på hotellet. 

Alle vi starter-jentene reise ned sammen og jeg møtte de andre litt senere. Den første jeg møtte av de andre var Martine, og jeg husker at hun skremte meg litt. Jeg kom tilbake på rommet til Sofie og bare, altså… Jeg vet ikke helt med hun der altså, hun virker beinhard. Det er kjempegøy fordi Martine er jo verdens søteste! Jeg tror ikke den finnes noe vondt i den jenta der, og hun er bare søt og snill. Soph og Rebecca møtte jeg først morgenen etter da vi skulle sette oss på flyet. De virket hyggelige begge to, men jeg merket allerede da at de to kom veldig godt overens så jeg følte at det kanskje ville bli de to, meg og Sofie og så Martine litt for seg selv. Det ble jo ikke sånn, heldigvis for Martine sin del! 

Da vi sjekket inn og møtte guttene tenkte jeg bare omg, endelig får vi noen kjekkaser på Paradise Hotel Norge! Svenskene har jo alltid hatt med masse kjekkaser, men her i Norge har det vært litt verre om jeg skal være ærlig. Jeg merket at de guttene var veldig sammensveiset, som vi jentene også var, men alle var utrolig hyggelige og ga et godt førsteinntrykk. Det var faktisk Håkon som kom best ut av det første møtet. Han var så blid og glad, og virket som en skikkelig hyggelig og morsom gutt. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk en dårlig vibe av Grunde første gang vi møttes, og jeg kjente at vi ikke klikket helt. Det var mye som spilte inn, men det var også en følelse jeg fikk i det jeg hilste på han som bare sa “nei, han her skal du ikke stå med”. Nå har jeg blitt kjent med Grunde på ordentlig, og han er faktisk en utrolig hyggelig og snill gutt! Jeg misforstod han veldig inne på Paradise, men da vi først ble ordentlig kjent likte jeg han. 

Når det kom til utfordrer-guttene fikk jeg absolutt best inntrykk av Marcus ut ifra innsjekken deres. Han slo meg som en skikkelig ålreit og morsom gutt! De andre ga ikke et dårlig inntrykk de heller, men de havnet litt i bakgrunnen og gjorde at det var vanskelig å få et ordentlig inntrykk før senere i uken. Da var det definitivt Mathias og Petter som stod frem som gutter jeg følte jeg ville komme overens med sammen med Marcus. Mathias var ikke så lenge på hotellet, men det inntrykket jeg satt igjen med var skikkelig bra. 

Martine Lunde sjekket inn i uke to, og hun fikk jeg et veldig godt inntrykk av! Hun skled jo rett inn i gjengen med Sofie og meg. Deretter kom Sunny, og førsteinntrykket var at han var cocky, nervøs og en spiller. I uke fire kom Henote, og det første jeg tenkte var at vi var alt forskjellige til å komme overens. Det tok flere uker før vi på en måte fant hverandre der inne, men det er jeg utrolig glad for den dag i dag! Hun ble en av mine bffffs, haha. André sjekket inn i uke fem, og han virket som en veldig morsom og åpen gutt! Rett og slett herlig. Teele sjekket deretter inn som Noora, og jeg var litt skeptisk av en eller annen grunn. Det kan være fordi hun valgte Petter som William, haha. Hun virket hyggelig, men litt tilbakeholden. Det er ikke noe galt i det, for slik er jeg selv også, men hun er jo kjempesøt! I uke syv kom Isabelle og Morten S. Isabelle ga et skikkelig bra inntrykk. Hun var utadvent og blid, og ganske morsom. Morten S virket skikkelig hyggelig, frem til han valgte “ikke svigemors drøm” til å beskrive seg selv, hehe. Neida. Joda. 

Nå er dette kun basert på førsteinntrykk, og som de fleste av dere sikkert vet så forandrer inntrykket seg ofte når man blir kjent med en person. Alle disse er fine, hyggelige og flotte mennesker som fortjener alt godt i verden ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg