ER JEG FORELSKET I PETTER?

Helt siden Paradise Hotel begynte å gå, og jeg ble partner med Petter har det blitt stilt en del spørsmål angående forholdet vårt. Er vi sammen? Holder vi på? Hvordan er forholdet vårt den dag i dag? Det skal jeg svare på nå!

I gårsdagens episode var det litt drama mellom meg og min kjære eks-partner Petter. Han hadde satt seg i en veldig dårlig posisjon i gruppen, og tatt veldig mange dårlige avgjørelser. Jeg skulle selvfølgelig ta opp dette på festen mens jeg var full. På dette tidspunktet var jeg veldig sliten, og med alkohol i blodet ble det bare for mye for meg. Jeg ville ikke stå med Petter, men jeg ville heller ikke at han skulle dra. Han var en av de jeg kom best overens med og jeg klarte ikke se for meg Paradise Hotel uten han. De fleste av oss har vært der ganske lenge nå og levd i denne berømte boblen i snart åtte uker sammen. Vi har ingen kontakt med utsiden, og menneskene vi er der inne sammen med er de eneste vi har. Det er ikke rart at følelser blir litt forsterket i en slik situasjon. 

Jeg forstår at det kanskje kan se ut som om jeg er litt ekstra glad i Petter med tanke på gårsdagens episode fordi vi gråter, klemmer og sier vi er veldig glad i hverandre. Allikevel var det aldri snakk om noen følelser utover vennskap mellom Petter og meg. I hvert fall ikke fra min side. Vi var og er gode venner, men noe mer enn det har det aldri vært, og det vil det heller aldri bli mellom oss to. Så nei, jeg er ikke forelsket i Petter.

15 kommentarer

Siste innlegg