DETTE SKJEDDE FØR VI SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL

Det er flere som har spurt meg om hvordan alt fungerte med Paradise Hotel før vi sjekket inn, så jeg har skrevet et innlegg hvor jeg svarer på alt sammen!

Vi fem første jentene fløy ned til Mexico sammen med to deltageransvarlige. Det var altså Sofie, Soph, Rebecca, Martine og jeg som dro ned sammen. Vi fikk naturlig nok ikke lov til å bli kjent med hverandre fordi alt dette skal skje på tv, og for at vi ikke skal kunne avtale noe slags spill eller lage noen avtaler som tv-seerne da selvfølgelig ikke forstår noe av når vi sjekker inn.

Vi reiste fra Oslo, via Amsterdam til Atlanta hvor vi sov en natt alle sammen. Det var veldig koselig. Vi dro ut og spiste alle sammen, inkludert de to deltageransvarlige som (det sier seg kanskje selv) var ansvarlige for oss og passet på at vi ikke ble kjent. Dagen etter fløy vi videre til Mexico og sjekket inn på et hotell som lå rundt en time fra selve Paradise Hotel.


Dette ble tatt da vi endelig var fremme ved hotellet i Mexico. 

Som de fleste har skjønt sjekker vi ikke inn på Paradise i det vi kommer til Mexico. Vi fem jentene bodde på et hotell utenfor i fem dager først. Vi rulerte på rommene så alle fikk bo med alle i løpet av reisen og tiden før vi sjekket inn. I løpet av disse fem dagene møtte vi web, spilte inn intro, lagde prologen (det som vises i første episode når vi går mot hotellet) og hadde to dager med «fri» før det hele startet. Vi brukte mesteparten av tiden på å sole oss, lese, slappe av og se oss litt rundt i den lille mexicanske byen vi bodde i. Vi hadde alltid minst en deltageransvarlig med oss på denne tiden.


Dette er fra da vi spilte inn prologen med Triana. 
 

Det jeg opplevde var at alle mexicanerne var så glade og imøtekommende! Uansett hvor vi gikk så smilte de og hilste på, og hjalp oss så godt de kunne uansett hva det var vi trengte hjelp til. Utrolig koselig ❤

Vi var selvfølgelig konstant på utkikk etter guttene, men nei, vi møtte aldri noen av de på forhånd. Det skjedde ikke før vi gikk inn på Paradise Hotel og så nattbordsbildene deres for første gang, noe som var kjempespennende! Vi trodde jo at vi skulle sjekke inn hver eneste dag, og ble like skuffet hver gang vi skjønte at tiden fortsatt ikke var inne?Første gang vi så hotellet var i det vi gikk opp trappen for å møte guttene, eller bildene deres da.

Alt i alt var reisen ned og tiden før vi sjekket inn kjempefin. Jeg har mange gode minner herfra, og det er absolutt en del av helhetsinntrykket av opplevelsen min!

3 kommentarer
  1. Gøy å lese:) Hvordan klarer de å passe på at dere ikke blir kjent med hverandre i løpet av de dagene? Hva snakker dere om hvis dere ikke kan bli kjent med hverandre liksom? haha

  2. Anonym: De stopper oss om vi kommer inn på temaer vi ikke kan snakke om som for eksempel hvor vi er fra, alder, venner, familie, utdanning, jobb og slike ting. Vi snakker om alt mulig annet. Vi kom heldigvis godt overens og samtalen gikk veldig lett og naturlig som med venninner man har hatt hele livet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg