JULEMARKED

I går var det jo første desember, noe som for meg betyr at juletiden er i gang på ordentlig. Jeg og Martine følte at det var passende å gjøre noe julerelatert på denne flotte desemberdagen. Som de ferske Oslo-borgerne vi er måtte vi google hva som skjedde i byen fremover. Vi fant ut at det er et julemarked på Karl Johan, og det passet perfekt! Vi tok oss turen dit i går ettermiddag, og det var så koselig! Det er laget en liten gate med oppsatte boder, alle med forskjellige salgsvarer. Brente mandler, diverse kjøttboder, smykker, strikk, klær og mye annet moro. Og det luktet så godt! 

Det er en skøytebane som ligger rett bak julemarkedet, og herfra ble det spilt nydelig julemusikk. Vi bestemte oss for å ta en tur til skøytebanen i løpet av Desember. Tenk så koselig å skøyte rundt med omringet av alle julelysene. Det er til og med et juletre satt opp i den ene enden av banen. Se så koselig!

Paleet er visst nyoppusset, noe jeg ikke hadde fått med meg. Jeg er jo så sjelden nede i byen ved Karl Johan, holder meg for det meste på Majorstuen. Jeg har jo alt jeg trenger i gå-avstand der, veldig enkelt. Helene skrøt så veldig av denne nyoppussingen, så vi måtte jo inn og ta en titt! Om jeg ikke fikk julestemning av markedet, fikk jeg det absolutt inne på Paleet. Det var så nydelig og “strøkent” pyntet. Sammen med butikker fulle av julepynt gjorde det at julestemningen festet seg ordentlig godt i sjela. Noe jeg faktisk synes er ganske koselig. Jeg skal prøve å være åpen for jul og alt det fører med seg i år. Vi får se hvordan det ender.

Når vi kom hjem innviet vi desember på den beste måten man kan gjøre det på. Vi satt på NRK kvart over seks og så på årets julekalender, Jul på Månetoppen. Jeg er så glad for valget av julekalender i år! Blånissene og rødnissene er mine absolutte favoritter, både sammen og hver for seg 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg