ET STORT STEG NÆRMERE

Reklame | sponsede stoler Jysk

Hei, verdens beste dere! Dagen i dag har vært kaotisk fra start til slutt. Jeg klarte å glemme en avtale jeg hadde lovet å være med Morten på i dag tidlig så i det jeg kom ut fra dusjen var han klar til å dra, haha. Wopsi. Jeg heiv på meg noen klær og dro ut med vått hår, så sikkert ut som den slasken… Vi rakk i alle fall avtalen og da vi var ferdige der dro vi hjem for å skifte før det bar ut på jobb. Vi dro ned til sentrum og knipset noen bilder, lagde en story til et samarbeid vi skal ha sammen veldig snart og ryddet klart til å få besøk. Tiden har virkelig flydd avgårde og plutselig måtte jeg sette meg i bilen og kjøre til Kjevik.

Alt har jo gått fint og jeg rakk frem i tide for å hente Emilie, Eline, Martine og Julie som kommer fra Oslo for å besøke meg i helgen. Det er allerede god stemning, sprudlende drikke er på bordet og i kveld skal vi kose oss med taco og godis.

Som dere kanskje har sett på story de siste dagene har jeg vært i full gang med å skru opp stoler. Frem til i dag hadde vi nemlig ikke en eneste stol i stuen vår, haha. I kveld skal vi være åtte stykker rundt bordet så det var jo bare å komme i gang. Det er en grunn til at vi ikke har fått stoler før nå og det er fordi det er jaggu ikke lett å finne stoler man vil ha! Jeg har lett rundt i flere uker etter de perfekte spisestolene og til slutt fant jeg de hos JYSK.

Jeg synes det er veldig kult at det er lyse trebein til den mørke treplaten på bordet. Jeg liker at det er litt forskjellig og at alt ikke går i ett. Samtidig så ser man igjen trefargen på stolene i rammene rundt bildene vi har i stuen og i bambuskurven vi har ved siden av sofaen. Åh, de passer rett og slett perfekt inn i stuen vår og jeg er så fornøyd! Nå er vi et stort steg nærmere et komplett hjem.

Stolene er så digge å sitte på. Akkurat nå bruker jeg dette som arbeidsplass. Nå kan jeg sitte ved det fine stuebordet på de digge stolene fra JYSK og jobbe mens jeg ser utover havet. Finnes det noe bedre sted å jobbe fra, kanskje? Nei, det tror jeg ikke. Dere finner forresten stolene her.

Jeg kommer nok til å ha seks stoler stående fremme rundt bordet til vanlig, men jeg har to ekstra i tilfelle vi trenger det, sånn som i kveld. Det blir litt mye å ha åtte stoler rundt bordet til enhver tid. Ser dere forresten hva som står på hyllen bak sofaen? Morten kjøpte meg seg en trefigur hjem fra Thailand som ha insisterer på å ha i stua, haha. Jaja, vi får se hvor lenge den får blir stående 😉

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg