10 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenke Nelly

KJOLE ZARA / SKO HER

🌮 Jeg gleder meg så sykt til kjøkkenet kommer på plass så jeg kan spise taco igjen! Nå skal jeg snike meg til et tacobesøk hos en venninne, har invitert meg selv fordi jeg savner taco så mye 😂

✈️ Auuu føttene mine har begynt å hovne opp hver gang jeg flyr. Skoene blir SÅ trange, men jeg er ikke helt tilbakestående og tar de av heller… med mindre det er på et langdistanse fly og jeg sitter ganske alene, da er det lov. Men auuuuu! Det er skikkelig lite digg.

🤳🏼 En ting jeg savner fra min kjære iPhone 8 er at kameraet ikke zoomet så sykt inn. Jeg kjøpte iPhone x og kameraet på Snapchat soner så syyyyykt inn! Det går overhodet ikke an å ta selfies og alt blir bare rot.

👯‍♀️ Jeg har begynt å høre på podden Tvillingterapi med Vita & Wanda. Jeg elsker den! De er skikkelig underholdende å høre på.

✈️ Det burde faktisk ikke gå an å legge ned seter på typiske «vanlige» fly som Norwegian sine. Det er allerede så sykt lite beinplass og når folk legger ned setet foran får man så vidt plass. Altså jeg er 168 og har ikke akkurat de lengste beina, men tenk på typ Morten da som er 190 høy. Det er jo kritisk.

🏙 Jeg er egentlig ikke såå glad i dra samme sted veldig mange ganger fordi jeg vil oppleve mye forskjellig, men… Barcelona altså, for en by! Jeg elsker den byen!

🎤 Hallo jeg glemmer hele tiden at jeg skal se Taylor Swift live for første gang til sommeren!!!! Jeg elsker Taylor og har ønsket meg dette i så mange år. Tenk at det går an å glemme noe slikt.

🎁 JEG GLEDER MEG SÅ TIL FØRSTE DESEMBER! Ikke fordi det er første desember, men fordi på den dagen skjer det noe som nesten er uvirkelig. Jeg gleder meg helt ekstremt mye og jeg gleder meg nesten like mye til å fortelle dere hva som skjer!

📸 Dette høstmørket byr på store utfordringer for bildene mine… særlig når det regner i tillegg. Gleder meg allerede til våren, jeg.

📺 Jeg føler det er lenge siden jeg har sett en helt sykt bra TV-serie. Jeg savner å bli hekta som jeg ble da jeg så Sons of Anarchy, Quicksand og Game of Thrones.

 

0 kommentarer

Siste innlegg