10 SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | annonselenke Monki

GENSER ARNIE SAYS / BUKSE MONKI HER

1. Det beste med denne uken: At vi begynner å nærme oss en løsning på kjøkkenet! Jeg har lyst til å bestille , men vi må tenke litt gjennom ting og bli 100% sikre på valget vårt. Vi skal jo renovere hele kjøkkenet alt skal byttes ut, til og med gulvet! Så skal vi legge fliser på deler av veggen, så det blir en stor jobb og jeg gleder meg masse.

2. Det verste med denne uken: At både Morten og jeg er syke, nå begynner han å bli verre og jeg bedre da, men det hjelper ikke så mye.

3. Dette tenker jeg mye på: Bloggen, motivasjon… Jeg har skrevet et langt innlegg om dette hvor jeg er brutalt ærlig med både meg selv og dere, men vet ikke om jeg tør å publisere.

4. Dette har jeg på meg: En sort vid bukse og en hvit t-skjorte.

5. Dette hører jeg på: I dag hørte jeg den siste episoden av podcasten Anette & Emil, eller er det Emil & Anette? Jeg vet ikke, men den er i hvert fall veldig morsom og de byr så sykt på seg selv og sitt eget forhold. Lytt, lytt!

6. Dette ser jeg på: I dag har jeg sett ferdig både The Ranch og Exit. Trenger jeg å si noe om Exit egentlig? Alle har vel fått med seg den serien. De er så syyyyke i hodet, men samtidig… Er det ikke litt som å se gutta på Nox, bare at de har vokst opp og faktisk fått penger?

7. Dette irriterer meg i dag: At jeg ikke har normal mengde energi. Jeg skulle rett hjem fra Bali og melde meg inn på et treningssenter, komme i gang med rutiner og i stede ble jeg syk og har enda ikke blitt frisk. Jeg vil ut, jeg vil gjøre ting!

8. Dette gjør jeg i dag: Dette har vært en ekstremt rolig dag, jeg er enda ikke helt i form om må liksom hvile etter hver eneste ting jeg gjør. Jeg kom meg i hvert fall på et veldig spennende møte i dag tidlig, krysser fingrene for at ting faller på plass der snart. Så dro jeg hjem og planla neste uke, ordnet med bord til bursdagsfeiringen min, ryddet på soverommet som straks er ferdig og prøvd å bytte knotter på en kommode som virkelig ikke vil ha nye knotter. Så har jeg brukt mye tid under dyna, halvsovet og sett på serie. Den formen må komme seg snart, jeg går på veggen her.

9. Dette spiser jeg i dag: Utrolig kjedelig mat! Jeg spiste yoghurt og cottage cheese med granola og blåbær til frokost, så var det lasagnerester til lunsj (sykt digg egentlig) også orket jeg ikke være kreativ når det kom til middag så jeg lagde potetmos, kokte grønnsaker og stekte en vegetarburger haha. Hadde egentlig sykt lyst på typ kjøttkaker (vegetarboller ellernoe), men da måtte jeg dratt på butikken og det gadd jeg ikke.

10. Morgendagens planer: Vi skal hente pappa hit for å kontrollmåle kjøkkenet og fikse litt småting som vi håpløse mennesker ikke klarer selv 😉 Så skal vi antakeligvis reise bort hvis Morten er i form, men det forteller jeg mer om i morgen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg