10 MILLIONER PÅ KONTO, KJENT SKUESPILLER ELLER VENN MED KIM K? – THIS OR THAT

Reklame | annonselenke Nelly

Jeg var inne på bloggen til Stina og fant dette innlegget. Synes det var så morsomt så jeg stjal det, hehe 😉

jakke her (utsolgt i beige)

10 millioner på kontoen nå eller 40’000,- kr på kontoen hver måned i 20 år?

Her ville jeg 100% valgt 10 millioner nå. Jeg hadde bare gått og planlagt hva jeg skulle brukt de 40 000 på og irritert meg over at jeg ikke hadde hatt alle pengene tilgjengelig hvis det var noe jeg trengte de til. 10 millioner nå hadde vært sykt digg! Betale ned lånet på leiligheten, investert i litt aksjer og fond (som jeg har null peiling på, men jeg kunne fått hjelp) og hatt det mer enn greit.

Langt hår eller bob hårklipp?

Ååå begge deler er så kult! Jeg synes det er sykt kult med bob på de som kler det, men langt hår er så sykt fint.. Akkurat nå prøver jeg å spare ut mitt igjen så her og nå blir det langt, men det kan jo endre seg i morgen hehe.

Være 150cm eller 180cm?

Wææ, begge deler er ganske langt unna det jeg er . Jeg er 168 og synes høyden min er veldig konfortabel, haha. Jeg lurer på om jeg ville valgt 150. Ja, det tror jeg.

En måned uten bil eller en måned uten internett?

Det blir lett en måned uten bil. Nå bor jeg i Oslo og der trenger jeg sjeldent bil, men internett er jeg helt avgengig av.

Være kjent sanger eller skuespiller?

Det hadde vært så sykt kult å være en skikkelig god sanger, spille foran arenaer stappfulle av folk som synger mine sanger og bare være dritgod. Nå er jeg tonedøv, men jeg later som at jeg ikke er det og velger sanger.

Gå opp eller ned 5 kg i vekt?

Jeg må jo velge så da velger jeg ned, men jeg er veldig komfortabel med den jeg er nå 🙂 Uuh, eller vent! Hvis jeg kunne gått opp 5 kilo i vekt fordi jeg fikk muskler og ble sterkere så velger jeg opp faktisk 😅

Spille 10 instrumenter perfekt eller snakke 10 språk flytende?

Ååå snakke 10 språk flytende! Det hadde vært så sykt kult. Jeg ville snakket spansk, italiensk, russisk, mandarin, islandsk, norsk, engelsk og fransk i hvert fall. Så kunne jeg funnet to spennende språk til å lære!

Være venn med Donald Trump eller Kim Kardashian?

Haha, definitivt Kim Kardashian

Være 18 eller 50 resten av livet?

Wæææ, dette hadde vært mye lettere å svare å om jeg hadde bikket 50 og visste hvordan det var. Jeg føler kanskje 50. Da jeg var 18 var så mye usikkert, man er liksom ikke ordentlig voksen. Jeg tror heller jeg ville vært i de trygge 50-årene, ha stabil økonomi, ha funnet “min vei” liksom.

Vinter eller sommer?

Sommer! Det er lite som slår en nydelig sommerdag ☀️

Gå tilbake i tid og fikse alle ting du ville gjort annerledes, eller få 10 millioner her og nå?

Hehe 10 millioner, takk. Det er sikkert mye jeg ville gjort annerledes, men det kan jo være at noen av de tingene har ført til at jeg er her jeg er i dag og er den jeg er i dag. Så det å endre noe ville vært risky, og uansett så gikk det bra. Jeg er fornøyd med livet mitt nå og 10 millioner hadde ikke akkurat skadet 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg