11 TING SOM GIR MEG JULESTEMNING

Ta toget hjem. Dette er veldig merkelig, men det har blitt en slags tradisjon. Når jeg tar toget hjem 23. eller 24. desember sitter jeg ofte i kjole, hører på julemusikk og ser på alle rundt meg som også er på vei hjem til jul. Jeg får så julestemning.

Spise klementiner. Det lukter jo jul!

Se julefilmer i julepysjen. Aller helst skal dette skje hjemme i stua hos pappa. Jeg må ha på meg julepysjen og julesokkene mine, så ser jeg gjerne på en av favorittene som Hjemme Alene, The Holiday, Julenissen eller Elf mens hjemmet er pyntet til jul.

Pakke inn julegaver. Det er så koselig! Jeg vil alltid pakke inn julegavene mine selv, rett og slett fordi jeg synes det er skikkelig hyggelig og jeg får ordentlig julestemning av det.

Christmas-listen min på Spotify. Denne hører jeg ofte på gjennom hele desember, men jeg får ikke ordentlig julesteming før jeg setter den på når jeg er på vei hjem til Larvik for jula.

Drikke julebrus. Det må være favoritten min.

Pynte meg på julaften. Jeg får skikkelig julestemning av det, jeg! Det er så koselig å ta på seg strømpebuksene og en fiiiin julekjole. Da kommer julestemningen på ordentlig.

Lukten av julemiddagen. Aaaah, på selve julaften. Når jeg kommer inn døren hjemme (fordi jeg ofte har vært på jobb) så lukter det jul.

En siste tur på butikken. Dette er muligens ganske merkelig, men jeg syne det er så koselig jeg! Ofte har folk på seg fine klær og skal bare ut en tur for å kjøpe en ekstra fløte eller dessert.

Snø. Finnes det noe som virkelig setter prikken over ien mer enn snø gjør? Hvit jul er jo det vakreste som finnes!

Julelys. Jeg synes det er sååå koselig med julegater og hus som er pyntet (fint) til jul med lys. Det er skikkelig vakkert!

 

5 kommentarer
    1. hver julaften drar jeg og min venninne sin familie ut å aker på noe som heter Mofjellet. Detter gjør at jeg får julestemning, for hvis vi ikke gjør dette blir det litt rart egentlig😅

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg