DE ALLER BESTE

Åh, jeg har så mye kjærlighet for disse menneskene. Jeg klarer ikke beskrive med ord hvor glad jeg er for at jeg havnet i samme gjeng som akkurat de jentene her. De er fantastiske, morsomme, ærlige, jordnære og utrolig rare. Mine aller beste <3 Hva skulle jeg gjort uten dere? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går feiret vi bursdagen til Michelle og det er en av de bedre dagene jeg har hatt på lenge! Vi samlet oss på toppen av St. Hanshaugen-parken og grillet rundt førti pølser tror jeg, haha. Der ble vi sittende og skravle frem til solen begynte å gå ned og visse idioter (aka meg) som ikke hadde tatt med seg verken genser eller jakke begynte å fryse. 

Heldigvis fant vi veien til et va de koseligste stedene jeg har vært på i Oslo! Jeg husker bare ikke helt hva det heter… Hein, tror jeg? Det var i hvert fall et skikkelig hyggelig sted med hjemmekoselig innredning, lys ute og det beste av alt – masse spill! Vi er jo gale når det kommer til spill og det er sjelden vi kommer oss gjennom en runde uten at noen går i klikk, hehe. Det gikk tålelig greit dette gangen foruten om en liten hendelse med Marte (som dere kan se på snap: andreasveinsdot).

Alt i alt en helt fantastisk kveld som endte med at jeg gikk hjem i sommerkjolen min, godt innpakket i pleddet jeg hadde brukt til å sitte på i parken.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg