DETTE VIL JEG GJØRE I 2018

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til vi går over til 2018. Tiden flyr, og 2017 har virkelig rast avgårde. Når vi nærmer oss nyttår skal jeg gi dere en god gammeldags oppsummering av året som gikk, men jeg vil starte med å fortelle dere alt jeg vil gjøre i året som kommer! Jeg har nemlig satt meg noen mål.

Jobbe frivillig med barn eller dyr i utlandet. Dette har jeg ønsket å gjøre lenge, og jeg håper jeg kan få det til i 2018. Kanskje jeg kan jobbe på et shelter for hjemløse dyr i utlandet, og hjelpe de å få et bedre liv! Eller kanskje jeg kan dra til et u-land og hjelpe til på et barnehjem eller en skole? 

Dra på en av treningsreisene til Maren og PiaJeg følger begge to på snap, og leser bloggen til Maren fast. De reisene ser så fine ut, og tenk så sprek jeg hadde blitt. Jeg har faktisk skikkelig lyst til å bli med på en av treningsreisene deres i løpet av året som kommer. 

Fortsette på studiene. Det er på tide å komme meg tilbake på skolebenken og få fullført studiet slik at jeg kan jobbe med det jeg faktisk brenner for og synes er kjempemorsomt, nemlig journalistikk! Jeg er skikkelig gira på dette, og når jeg begynner på skolen igjen skal jeg virkelig ta det seriøst. 

 Dra på en reise. Jeg var ikke på noen reiser i løpet av 2017, sånn foruten om min to måneder lange reise til Mexico da. I 2018 vil jeg dra på en lang, fin utenlandsreise! Nå skal jeg til LA i februar da, så dette ordner seg nok, haha.

❤  Lære meg islandsk. Dette skal jeg gjennomføre!

 Leve av bloggen. Jeg har som mål å kunne leve av bloggen i løpet av 2018. Det å kunne sette av ordentlig tid til dette er noe jeg savner hver eneste dag jeg rusher avgårde til jobb, og jeg blir lei meg når tiden ikke strekker til. Jeg vil nok ikke slutte å jobbe helt ved siden av, rett og slett fordi jeg liker det! Men å ha muligheten til å ta seg fri om jeg trenger det, og faktisk ha den tiden jeg trenger til bloggen hadde vært fantastisk. 

Arrangere et surprise party. Jeg elsker å arrangere ting, og jeg elsker å overraske. Dette har jeg faktisk gjort én gang før da bestevenninnen min som yngre kom hjem fra utveksling. Det var så moro, og i 2018 vil jeg gjøre det igjen!

Jentetur til VM i herrehåndball i Kroatia. Dessverre tror jeg vi er litt sent ute, men herregud så moro det hadde vært! Vi var i Herning i 2016 og så på kvalifiseringen til OL, og den turen var helt amazing. Det er et av mine beste minner i løpet av hele livet, og det hadde vært helt sykt moro å gjenoppleve det med VM i Kroatia. 

Flytte. Jeg har bodd i Oslo i over tre år nå, og kjenner at det er på tide med noe nytt! Kanskje jeg flytter i forbindelse med studiene? Hvem vet, men jeg er virkelig klar for å røre på meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer
    1. Vil du flytte med Sofie? Og til ukens spørsmål: hvem er dine beste venner, nevn noen💗Veldig bra blogg, du er et godt forbilde♥️

    2. Hei, hvis du har tenkt å jobbe frivillig så vil jeg anbefale deg å reise via Project Aboard. Jeg har hvertfall veldig gode erfaringer med det. Via den organisasjonen kan kan du justere ukene/månedene, velge hvilket prosject f.eks: Barn og unge, eller med Dyr. Du kan velge hvilket land du vil reise til og du får en kontaktperson som føller deg og gi deg råd om det du lurer på.
      Via Project Aboard har du mulighet til å gjøre en forskjell, du vet at det er noen som kommer etter deg som tar over arbeidet du legger ifra deg. Du har ikke de lengste arbeidsdagene og fri i helgene til å utforske og bli kjent med landet/stedet du jobber i. Du får middler til å kontakte andre frivillige i organisasjonen i ditt nærområde som er fra ulike destinasjoner til å reise med i helgene, du får en vertsfamilie og får virkelig kjenne “hands on” på det landet du reiser til.
      https://www.projects-abroad.no/?gclid=Cj0KCQiAuZXQBRDKARIsAMwpUeSoQr5_B6sqzib7mOt93wSzKm2MNkqQJQflsrpHhMK9iCH426r5BycaAnKMEALw_wcB
      MVH Katrine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg