JEG ER AVHENGIG…

Dere vet den følelsen når du virkelig ikke klarer å motstå noe. Når du bare  ha det, hvis ikke føles det ut som om man skal tørste ihjel. En rar sammenlikning, men det er litt sånn noen ganger. Jeg trenger det der og da, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har som de fleste andre noen ting jeg er totalt avhengig av. Det går selvfølgelig litt i perioder med noe, men det jeg ramser opp under her nå klarer jeg meg virkelig ikke uten!

PEPSI MAX… 

Jeg er ekstremt avhengig av Pepsi Max. Det er noe av det aller diggeste jeg vet om i hele verden, og det er obligatorisk til taco. Jeg har nesten alltid Pepsi Max i kjøleskapet, selv om jeg egentlig prøver å trappe ned litt og begrense det til helgen… Det er ikke veldig lett når roomie er minst like avhengig som meg!

MOBILEN MIN…

Det er faktisk flaut å tenke på hvor mye tid jeg bruker på telefonen. Jeg blir skikkelig skamfull av å tenke på hvor mange timer i løpet av en dag jeg sitter med ansiktet begravd ned i iPhonen av en eller annen meningsløs grunn. Jeg får panikk hvis jeg ikke finner den, eller om jeg har under 60% strøm. Jeg er rett og slett livredd for å ikke ha den tilgjengelig, og det er nesten litt kritisk hvor avhengig jeg er av den.

SJOKOLADE…

Alle som kjenner meg vet at det meste kan løses ved å gi meg sjokolade. Jeg tror jeg kunne klart meg uten mye her i verden, men sjokolade klarer jeg meg ikke uten. Det er ikke det at jeg trenger så mye, men litt sjokolade etter en slitsom arbeidsdag er helt magisk! Nå skal jeg kun spise sjokolade på lørdager, men jeg har ilagt meg en uvane som går ut på at jeg kjøper et par sjokoladebiter nesten hver dag. Nei, nå må jeg skjerpe meg. Det er ikke bra!

INSTAGRAM…

Instagram er favorittappen min og det sosiale mediet jeg elsker høyest. Jeg synes det er ordentlig inspirerende å bla nedover feeden, søke etter spennende brukere og finne kule kontoer i utforsk-delen av appen. Jeg kan bruke evigheter på den hver eneste dag uten å bli lei. Det skjer jo noe nytt hele tiden, og det finnes så utrolig mange inspirerende Instagram-kontoer.

TYGGIS…

Jeg må ha tyggis tilgjengelig. Det er helt krise om jeg er gått tom og ikke får kjøpt ny. Jeg har alltid minst en pakke i vesken og går og tygger på det hele dagen. Jeg tror kanskje ikke det er bra å tygge så mye tyggis som det jeg gjør, men jeg er skikkelig avhengig. 

KAFFE… 

Kaffe!!!! Det kan utgjøre forskjellen på en god og en dårlig morgen. Hvis jeg ikke får kaffen min våkner jeg faktisk aldri helt ordentlig, og jeg ender opp med å surmule uten å helt forstå hvorfor. I det jeg tar den første slurken med deilig, svart kaffe så går det opp for meg hva jeg manglet. Jeg foretrekker svart kaffe eller cappuccino, men det finnes så utrolig mye god kaffe der ute. I love it!

Hva er du avhengig av?

 

5 kommentarer
    1. Hei!
      Nå er jo festivalene rett rundt hjørnet og jeg skal selv på en festival om to uker. Jeg lurer derfor på om du kunne lagd et innlegg der du viser forskjellige antrekk du ville ha gått med på festival? Synes slike innlegg er spennende og gøy å ha en plass å hente inspirasjon fra, da jeg sliter litt med hva jeg skal ha på meg 🙂

    2. jeg er totalt avhening av nettflix, teen wolf og wattpad fortiden, passer veldig fint med det dårlige været 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg