BORTE BRA, MEN HJEMME BEST?

Reklame | annonselenker Ellos, Jotex, Homeroom

God søndag, beste dere! Og for en nydelig søndag det er her i Oslo. Jeg kunne ikke fått en bedre velkomst enn strålende sol og nydelig vær. Det er så deilig og det er på sånne dager jeg elsker Oslo ☀️ Det er faktisk første gang jeg ser sola her siden vi flyttet inn og jeg må si at byen gjør et mye bedre inntrykk når det ikke er grått fra morgen til kveld, haha.

Da vi dro fra Sørlandet hadde jeg ikke litt lyst til å dra hjem en gang, fordi hvor er egentlig hjemme nå? Jeg hadde vært her i to uker og egentlig bare pakket opp og fått på plass det meste før vi dro til det som da føltes som hjemme. Så det var litt rart å skulle reise hit igjen egentlig, men når jeg ført kom hit føles det veldig bra. Borte bra, men hjemme er også ganske bra haha.

I dag har vi gått en deilig tur rundt i byen og kost oss. Så deilig etter to ganske hektiske dager.

Vi kom ganske sent på fredag, måtte sette fra oss bilen på Bygdøy og løpe hjem, lage taco, pakke ut litt og ja. Det ble fort sent. I går løp jeg rundt hele dagen, hentet 13 pakker på fire forskjellige steder og styret med ting. Vi pakket ut av all den bagasjen vi hadde med oss som var sykt mye, fjernet all julepynten og satt det opp på loftet og ned i kjelleren, hentet vanlig pynt fra loftet, ryddet i klesskapet, støvsuget, vasket og ja. Det var mye å gjøre, hehe, men nå er det så fint og ryddig her! Jeg begynner virkelig å elske leiligheten vår.

Taklampen finner dere her. Stolen her. Gulvteppet her. Sofaen her.

Deilig og rent, ikke mer juleting. Det var koselig da, men det er ganske godt uten også. Bysten finner dere her.

Jeg hadde bestilt denne vasen fra Ellos. Er den ikke fin? Dere finner den her. Begynner å få litt orden på kjøkkenet også.

Mitt fine lille kjøkkenbenk-hjørne.

Nam! Dette var så godt. Jeg brukte tacorestene til å lage ostesmørbrød, nam nam.

Det var litt bilder fra de siste dagene og en liten Oslo update. Nå skal jeg se på Virgin River og kose meg, så blogges vi senere!

12 kommentarer

Siste innlegg