DETTE VIL JEG GJØRE I JANUAR

🌟 Hente en million pakker hos posten, på tre forskjellige steder. Dette er det første jeg skal gjøre. De pakkene har stresset meg helt siden hentemeldingene begynte å tikke inn. Den første kom typisk samme dag vi reiste fra Oslo og så har det vært en jevn dur siden. Jeg blir så stressa!!! De fleste er jo til samarbeid jeg skal ha så det hadde vært litt kjipt om jeg ikke fikk hentet de i tide, hehe. Heldigvis fikk jeg utsatt hentefristen på de som hastet mest.

🌟 Rydde bort julepynten. Det blir nok noe av det første jeg gjør i morgen tenker jeg. Jeg vil først komme litt på plass, pakke ut, få satt på en klesvask og hentet de tusen pakkene som har kommet i romjula. Så kan jeg rydde bort jula! Det blir litt godt også, selv om jeg synes det er ordentlig koselig. Nå kan jeg liksom gjøre meg ferdig og innrede sånn det skal være.

🌟 Fortsette å løpe og prøve meg på 15 kilometer. Det er spennende! Jeg tror det skal gå fint hvis jeg har en god dag hvor jeg føler meg bra. Det var det som skjedde da jeg løp den første 12-kilometeren etter at vi flyttet til Oslo. Vi skulle ikke så langt, men jeg følte meg så sykt bra. Det var som om jeg kunne løpt i evigheter. Det var litt verre etter den andre noen dager senere. Da var kroppen sliten i flere dager, haha. Men jeg tror dette skal gå, må bare få løpt noen kilometer først. Spennende! Tror dere jeg klarer det?

🌟 Oppdage Nordmarka og Østmarka. Jeg vil ta med Trulte og Morten på tur og oppdage marka! Jeg synes litt synd på Trulte når hun trasker rundt i gatene i Oslo, hun som er så godt vandt med skogen. Så jeg vil helst få inn minst en slik tur i uka og da passer det fint å dra på oppdagelsesferd.

🌟 Rydde i klesskapet og kanskje oppdatere Tise? Jeg tror ikke jeg har så alt for mye å kvitte meg med nå. Klesskapet har krympet veldig siden vi flyttet, men jeg skal ta en gjennomgang og se som er verdt å ta med seg inn i 2021. Hva jeg faktisk kommer til å bruke i fremtiden!

🌟 Oppfølgingstime hos dyrlegen for Trulte og tur til Bortelid. Vi slår to fluer i en smekk. Trulte skal tilbake til Grimstad i januar for en oppfølgingstime så da er planen å ta noen dager på hytta på Bortelid, siden vi først er på sørlandet. Vi skal jo selge bilen etter hvert og da har vi ikke helt den samme muligheten, så vi vil opp en tur igjen nå og gå litt på ski.

🌟 Lage flere kule samarbeid som jeg gleder meg til å dele. I de pakkene jeg skal hente er det så mye gøy og fint! Jeg er så sykt gira på å komme i gang med å lage samarbeidene og dele med dere! Det er ting jeg synes er så praktiske, fine og kule.

🌟 Lage en skikkelig plan for de neste månedene, både privat og jobb. Jeg vil sette meg delmål og legge en plan for hver måned som kommer fremover. Jeg tenker å gjøre det både for privaten og i jobbsammenheng. Jeg tror 2021 er året hvor jeg virkelig får øynene opp for det å sette seg mål 😅

🌟 Tegne opp garderobeskap/walk in. Wiii, spennende! Herregud, jeg gleder meg så mye til dette prosjektet. Nå har vi kasser stående med klær på gulvet og det stresser meg. Jeg liker å ha system og å gjemme ting inne i skap, haha. Vi kommer liksom ikke helt på plass heller før vi får orden på soverommet også. Nå er det litt bod og litt soverom. Det er kjedelig. Så det å dele rommet i to og lage et walk in blir sykt bra!

🌟 Selge bilen. Stakkars bilen vår 🙁 Den må dessverre selges. Det er ikke noe vits i å ha den stående i Oslo når vi bare kommer til å bruke den en sjelden gang. Det er unødvendig dyrt og pengene skal få finanisere garderobeskapet vårt, haha.

6 kommentarer
    1. Har troa på at du klarer 15 kilometer! Løper du litt gjevnt, så går det nok fint! Yeeei! Det er så gøy med treningsmål syns jeg! Jeg elsker trening, hehe! <3

    2. Kjempe fint bilde av deg, du ser virkelig godt ut om dagene 🌟😄 Lykke til med løpingen, har troa på at dette skal du klare 💪🏼🤞🏼👏🏽

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg